kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 Kadınlar ve Erkekler
12:30 Gün Ortası
13:10 Kadın Olmak
14:55 İtirazım Var
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:10 Yerli Dizi
00:30 Muhabir
 
00:30 Muhabir
'Muhabir' din tacirlerinin peşine düşüyor ve bu kez cinci hocaların maskesini indiriyor....
Genel yönetmenliğini Suat Kozluklu'nun üstlendiği 'Muhabir' programı, din bezirgânlarının peşine düştü... Kanseri yok ettiğini söyleyen 'umut tacirlerinin' gerçek yüzünü ortaya çıkaran 'Muhabir' ekibi 'içinde cin var, çıkartmamız lazım' diyen cinci hocaların maskesini de indiriyor. Dini duyguları kullanarak insanlardan para kopartan 'sözde hocalar'ın ekrana geleceği programda ayrıca 'Kuran'ın Şifresi' adlı kitabın yazarı Ömer Çelakıl, çok konuşulacak yeni araştırmasıyla karşınızda olacak.
atv 00.30
 
20:00 Yerli Dizi
İlk bölümü ile izlenme rekorları kıran dizide bu akşam, babasını kaybeden Karayılan, tüfeğini alıp Fransız Yüzbaşı Laroş'un peşine düşüyor.
Geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle zirveye yerleşen 'Karayılan' adlı dizide heyecanın dozu artıyor. Başrollerinde Bülent İnal, Begüm Birgören ve Serap Aksoy'un oynadığı dizi Taylan Kardeşler'in imzasını taşıyor.

BABA ACISI
İşte ikinci bölümün konusu: Mamo, bir Fransız kurşunuyla yere serilmiş, Karayılan babasının cansız bedenini kucağında bulmuştur. Bu haber köye bomba gibi düşer. Karayılan acısını yaşamak için kendi kabuğuna çekilir. Ancak şahit olduğu bir olay onun acısını nefrete dönüştürür. Tüfeğini alıp, Fransız Yüzbaşı Laroş'un peşinden gider! Karayılan hesapsızca kalkıştığı işin sonunda, ummadığı birini tehlikeye atar. Artık her şey daha da karışmış, Fransız tehlikesi yakınlarına kadar gelmiştir! Karayılan düştükleri zor durumdan kurtulmanın yolunu yine güvendiği birine sığınmakta bulur. Ancak Fransız askerlerinin takip ettiğinden habersizdir! Karayılan'a karşı güveni sarsılan Elvan ise yeni kararlar alır: Direnişe o da katılacaktır!
atv 20.00
 
22:10 Yerli Dizi
Zarife'nin Aleks'le yakalanması, Ramiz ile Fatma'yı yıktı! Bütün kasaba Zarife yüzünden Sütçü Ramiz'den selamı sabahı kesti. Olayların ardından Fatma evi terk etmeye karar verdi!.
Elveda Rumeli, beklenmedik gelişmelerle dolu yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez ve Berrak Tüzünataç'ın oynadığı dizide bu akşam Sütçü Ramiz'in ailesi parçalanmanın eşiğine geliyor. Bakın olaylar nasıl gelişecek: Ramiz ve Fatma; Aleks ile Zarife'yi beraber yakalar. Sütçü Ramiz yıkılmıştır.

HALK AYAKLANMASI
Ramiz bu olaydan ötürü karısı Fatma'yı suçlayınca, Fatma küsüp evi terk eder. Diğer yandan çete olayları yüzünden ayaklanan halk, Hıristiyanlar'ın evlerine saldırır. Baytar Dede, Aleks'i, Zarife'den vazgeçmesi için ikna etmeye çalışırken, bütün kasaba Zarife yüzünden Sütçü Ramiz'den selamı kesmiştir.
atv 22.10