kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Canan Sarıbaş, sevgilisi Celalettin Erken'i öldürmek istemediğini söyledi.

'Dulsun' diye evlenmeyen âşığını vurdu

Aliye ÇETİNKAYA SABAH
Canan Sarıbaş (25), uğruna eşinden boşandığı Celalettin Erken'i, "dul olduğu için" kendisinden ayrılmak isteyince tabancayla vurup öldürdü..
Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Nenehatun mahallesinde bir kozmetik mağazasında çalışan bir çocuk annesi Canan Sarıbaş (25), yaklaşık 1.5 yıldır kuaför Celalettin Erken (29) ile birlikteydi. Genç kadın, yasak ilişkisi nedeniyle yaklaşık 6 ay önce eşinden boşandı. Ancak bir süre önce Celalettin Erken, Canan Sarıbaş'a "Dul olduğun için ailem seninle evlenmemi istemiyor" diyerek ayrılmaları gerektiğini söyledi.

'BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR'
Bunu hazmedemeyen genç kadın, sürekli telefonla Erken'i arayarak rahatsız etmeye başladı. Erken, telefon numarasını değiştirdi. Ancak Sarıbaş, Erken'in ev telefonunu buldu ve buradan arayarak son kez buluşmak istediğini belirtti. Önceki akşam Nenehatun Parkı'nda buluşan ikili arasında tartışma başladı. Sarıbaş, "Bizi ancak ölüm ayırır" dedi ve yanında getirdiği tabancayı çekerek bir el ateş etti. Kasığından yaralanan Erken öldü. Çok sevdiği erkek arkadaşını kendisinden ayrılmak istediği için, sadece korkutmak istediğini söyleyen Canan Sarıbaş çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı
Haberin fotoğrafları