kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Bratz
10:30 Elifnağme
13:00 Gün Ortası
13:20 Dilimin Ucunda
14:50 Kültür Aşı
15:40 Sıla Okulu Açılış Töreni
16:40 Kara İnci
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:45 Spor
20:00 Selena
22:20 Sessiz Gemiler
00:50 Maksat Muhabbet
 
00:50 Maksat Muhabbet
MAKSAT MUHABBET atv 00.50 .
Ekranların dilbazı, mizah ustası Kadir Çöpdemir'in sunduğu 'Maksat Muhabbet'e birbirinden ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Programa bu gece 'Yaprak Dökümü'nün fettan Ferhunde'si Deniz Çakır, yılların eskitemediği spor spikeri Ümit Aktan ve Tuğba Özerk; nam-ı diğer Lolo Tuğba konuk oluyor. Muhabbetin en güzeline, en keyiflisine tanık olacağınız programda ayrıca güldüren skeçler, Süt Kuzuları Orkestrası ve birbirinden alımlı dansçı kızlar da yer alacak. 'Maksat Muhabbet' programını stüdyo konuğu olarak izlemek isteyenlerin ise 0 212 281 33 36 no'lu telefonu aramaları ve rezervasyon yaptırmaları yeterli...
 
14:50 Kültür Aşı
KÜLTÜR AŞI atv 14.50 .
Anadolu'da yenen en eski yemeklerden biridir mantı... Üzerini sarmısaklı yoğurt ve tereyağında pişirilmiş kırmızı biberin süslediği mantıyı kim sevmez ki... Farklı tatları ve yapılış yöntemleriyle 'mantının öyküsü' yoğun istek üzerine bugün bir kez daha 'Kültür Aşı'nda...
 
20:00 Selena
atv 20.00 .
Selena, Ütopya'daki yasakları çiğnediği için Dünya'ya veda edip iyiler müzesine hapsedilir. Ve Selena'nın yerine başkası görevlendirilir. Öte yandan amcaları Ekrem iflas edince Selin, Leyla ve Nazlı parasız yatılı okula gitmek zorunda kalırlar. Selena'nın gitmesi ile kızlar kendilerini korumasız hissetmeye başlamıştır. Zaten Selena'nın yerine görevlendirilen kişi de kızlarla ilgilenmemektedir. Bu durum Hades'in işine gelir. Yoğun bakımda gözlerini açan Burak ise Selena'yı yanında göremeyince hayal kırıklığına uğramıştır.
 
22:20 Sessiz Gemiler
Mümtaz, müstakbel damadı Talat'ın evli olduğunu öğreniyor. Şule ise hamile olan Gülşen'in, İrfan'la bebek hakkındaki konuşmalarını duyuyor.
Savaş Dinçel, Ayhan Kavas, Yeşim Salkım, Miraç Eronat ve Levent Özdilek'in rol aldığı 'Sessiz Gemiler'de heyecan dolu gelişmeler sürüyor! Bu akşamki yeni bölümün konusu şöyle: Şule ve Ali fenalaşan Gülşen'i hastaneye götürürler. Gülşen hamiledir.

MÜMTAZ ŞOKTA
Nergis boşanma davası açmak için avukatla konuşur. İsmail'in adamları Ali'yi kaçırır ve taksisine el koyarlar. Mümtaz, Talat'ın evli olduğunu öğrenir ve bir şok daha yaşar.

AHMET İŞ ARIYOR
Bu arada Ahmet giyim tarzını Açelya'nın isteği ile değiştirmiştir. Bir yandan da iş aramaya başlar. Ceren bir gösteri için hocası ile tiyatroya gider. Ahmet ve Açelya da oradadır. Ceren'i merak eden Nergis de oraya gelmiştir. Gülşen tekrar Şule'nin evine gelir. İrfan'la karnındaki bebek hakkında konuşurlarken Şule'nin onları duyduğunu fark etmezler.
SESSİZ GEMİLER atv 22.20