kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Bunalmıyoruz' desek, yalan olur

10.11.2007
- S.A: Kışın hafta sonları motosikletle dağa gidiyoruz. 2004 Enduro şampiyonuyum. Pazar sabahı çıktık, hiç asfalta değmeden Bulgaristan sınırına kadar gittik. Üç motor, dağlar, tepeler, doğa çok güzel. "Deniz'ciğim, cumartesi yokum, pazar yokum, olur mu?" diye soruyorum. "Kızı ayarlayabilirsek olur," diyor. O da kendi istediklerini yapıyor. En büyük destekçimiz anneanne. Kızımız doğduğundan beri en yardımcı kişi. Annem, babam Bodrum'da yaşadığı için yaz da orada geçiyor.

- Çocuk hayatınızda neyi değiştirdi?
- D.P:
Asosyal insanlar olduk. Ben 36, Sarp yaşındayken anne-baba olduk. Diri erkeklerden hoşlanıyorum... (Ha ha ha). Aman ne olay yani. Genç erkek, genç erkek. Bir yaştan sonra, ilişkide yaş farkı kalıyor mu, ne bileyim? Önemli olan anlaşmak. Ben 85, sen 80 yaşına gelince bakacak mısın bana?
- S.A: Tanıştığımız zaman her hafta sonu Roxy'ye giderdik. Arabalara dayanarak dönmek durumunda kalırdık. Kız olduktan sonra gece sık sık çıkmıyoruz artık. Kendimizden geçme imkânı da yaratmıyoruz. Ama artık çıkmak da istemiyoruz. Yine de birbirimize vakit ayırmakta zorlanıyoruz. Biraz daha talepkâr oldum. Çıkıp en azından yemek yiyelim, ikimiz bir şey yapalım istiyorum.
- D.P: Olur mu canım, bu yaz hafta sonu hiç içeri girmedik. Nehir'e sandalyeleri ayırıp, üstüne yatırıyoruz. O da bizimle birlikte olmayı seviyor.
- S.A: İkimiz başbaşa dışarıya çok çıkamıyoruz ama...
- D.P: Bazen bunalmıyoruz desek, yalan olur herhalde.
- S.A: Ben daha avantajlıyım. Gece hayatı falan değil ama, hafta sonu motosikletimle doğaya, ormana mutlaka gidiyorum. Tek deşarj yöntemim bu.

- "Birlikte tek bir hafta sonumuz var, o zaman da sen yoksun," diye olay çıkarmıyor musunuz?
- S.A:
Dedim ya özel bir ruh diye...
- D.P: Bütün hafta çocuğa zaten ben bakıyorum, bari bir gün de ben gezeyim, çıkayım istiyorum. Ama isteğim tek başına bir şey yapmak değil. Üçümüzün birlikte bir şeyler yapması.
- S.A: "Bunu programlayalım, mesela sen Roxy'ye git, akşam ben kıza bakarım," demiyor muyum?
- D.P: Kızımın uyanmasıyla, sabahın 7.30'unda mesaim başlıyor benim. Hafta sonu Sarp'ı uyusun diye bırakıyoruz, biraz. Hafta içi Sarp yaptığı işten dolayı çok stresli, hafta sonu hobisiyle mutlu oluyor, eve mutlu geliyor.