kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Akkartal çifti, eskiden her hafta sonudışarı çıkarlarmış. Ama Nehir ‘den sonra işler değişmiş.

Sarp'la tanışana kadar kredi kartım yoktu

10.11.2007
- Evin bütçesini kim idare eder?
- D.P:
Bankacımız, Sarp.
- S.A: Deniz öyle hesabını bilmez ki, tanıştığımız zaman bir arabası vardı. 40 bin kilometredeydi. Bir kere bile bakımı yapılmamıştı...
- D.P: Benzinini, suyunu koyuyordum, gidiyordu. Sağlam araba, beni yolda bırakmamış. Evimizin erkeği Sarp olduğu için, evimize parayı Sarp getirir. Benim düzenli bir gelirim yok. Ayda yılda gittiğim iş keyfe keder oluyor. Sarp'la tanışana kadar kredi kartım yoktu. Param varsa, harcarım, yoksa da evimde oturup, makarna peynir yerdim. Ama şimdi kredi kartı çıktı, mertlik bozuldu. Kendimi hep müsrif hissediyorum, nedense... Hayat pahalı...

- Deniz Hanım "İkinci evlilikte keramet vardır," diyor. Nedir İkinci evliliğin kerameti?
- D.P:
İlk evliliğim, biraz evden çıkış bileti gibiydi. Çok uzun olmadı. Bir buçuk sene sürdü. Çok yoğun çalışıyordum. Boşanmak istediğini söyleyince ben de uzatmadım. Bu arada biz evliyken, nişanlıymış zaten. Böylece bitti. Sonra kendi hayatımı kurdum, büyüdüm. Büyüyünce evlenmek daha güzel oluyor. 40 yaşındayım, şu an çok mutluyum. Ebru (Ürün), Ceylan (Saner) "Kocamız" diyor, Sarp'a. herkese karşı sorumlu davranıyor. "O hepimizin kocası gibi davranıyor, iyi ki Sarp var," falan diyorlar.
- S.A: Yaşımın adamı değilim ha ha ha). Deniz de hâlâ çıtır... Öyle bir metabolizması var ki, dünyada görebileceğiniz, en çok yiyen kadınlardan biridir, spor konusunda da bir o kadar tembel.
- D.P: Sağ olsun, Uğurkan Erez, "Deniz sporuna çok düşkündür, 40 yaşına geldi hâlâ çok güzel vücudu," demiş. Oysa hiç spor yapamıyorum. Sevmiyorum da. Onun yerine kan dolaşımı, kasların güçlenmesi için masaja gidiyorum.
- S.A: Spor salonuna, "Deniz'i taciz edin," dedim, geçen gün.
- D.P: O üç-dört saat çok kıymetli. Nehir yokken koşa koşa spora gitmeliyim ama yapacak başka işim var... Eşorfmanları kuşan vs. zor geliyor. Boyum, 1.78, kilom 53. İdare ediyoruz işte. Hamileliğimde 17 kilo aldım. 70 kiloyu gördüm, emzirme bitti, yine 53'e düştüm.

- Evde yemeği kim yapar?
- D.P:
Evde yemeği Sevilay yapar. Hiçbir lüksümüz yok ama yemek pişirmeye eve kadın geliyor. Şahane bir insandır. Haftada iki gün. Çocuğumla zaman geçirmek varken, mutfakta yemek yetiştirmekten zevk almıyorum. Nehir bu kadar huzurlu ve mutluysa, bizi hep öpüşürken gördüğü içindir.