kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Teoman ve ayakkabıları

Yoksa siz hâlâ Teoman'ı bardan sarhoş çıkan adam olarak mı görüyorsunuz? Eh bu da magazinin marifeti! Ama ben ona oldum olası bayılıyorum. Önce kendine güvenen, düşünmeden konuşan, her zaman dolu konuşan, egosuz ve kendine has tavrına! Sonra da şarkılarına tabii... Hele 'Gönülçelen' yok mu! Pek yakında da düet albümü geliyormuş zaten. Ama bugün konumuz başka! Teoman bitmek tükenmek bilmeyen bir maden! Her gün yeni bir yönünü keşfediyorsunuz. Son keşfim de Teo'nun ayakkabı hastalığı. Ama ne hastalık!

BURAK KUT GELDİ
Şimdi, salı gecesi Teoman'ın doğum günü partisi vardı. Nerede? İstiklal Caddesi'ndeki bir Karaoke Bar'da. (Bu sezon şehrimizin en moda aktivitesi budur! Toplaşıp çığırmak!) Partide kimler vardı? O kalabalıkta sadece Burak Kut ve elinde fotoğraf makinesi Teoman'ı şipşaklayan Tuba Ünsal'ı seçebildim. Teoman'ı sorarsanız (hadi sormuş olun) yine jilet gibiydi. Başladım tepeden tırnağa kendisini süzmeye. Vücuduna oturan kendinden çizgili beyaz gömlek, altına hafif yüksek bel dar kesim siyah pantolon! Aa! Ayakkabılara bak! Son zamanlarda gördüğüm en güzel erkek ayakkabısı budur! Sivri burunlu, bağcıklı önü zımbalı, bej-siyah iki renkli nefis bir ayakkabı! Pırıl pırıl! Eh, biz kadınlar ayakkabıya bayılırız değil mi!. Hemen sordum "Teo, Teo ayakkabıların şahane! Nerden aldın?" Bir kadına kilo verdiğini söylediğiniz zaman yüzüne gelen ışıltının aynısı Teoman'ın yüzüne geldi!

GÜLBEN ERGEN GİBİYİM
Dedi ki, "Çok teşekkür ederim. Ben de bayılıyorum Londra'dan aldım." Sonra başladı mı bir ayakkabı muhabbeti. "Valla ayakkabı konusunda Gülben Ergen gibiyim" dedi. Siz şu özene bakın; her ayakkabısına elma ağacından kalıp yaptırıyormuş. Çünkü elma ağacı ayakkabıdaki nemi alıyormuş. (yaaa!) Hepsini giysi odasında yan yana diziyor, gözü gibi bakıyormuş. Çorabının bozulduğunu fark ettiği anda da ayakkabıyı atıyormuş! (metroseksüel Teomanım benim!) Ne kadar yeni olursa olsun! O da yetmedi "Sen bir de İtalya'dan aldığım el yapımı ayakkabılarımı gör" dedi! Eee, ben dedim size, erkekler süste, püste, bakımda biz kadınları geride bırakacaklar diye. Alın bu da size fırında sıcak sıcak çıkmış örneği. Kızlar yandık vallahi!