kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Clive Owen

Owen Kraliçe'nin gönlünü çaldı

45 yıl tahtta kalan Kraliçe 1. Elizabeth'in en parlak yıllarını ve aşk yaşamını anlatan 'Elizabeth: Altın Çağ' yarın vizyonda. 1998 yılında çekilen 'Elizabeth'in devamı olan filmde, bu kez Cate Blanchett'a ünlü aktör Clive Owen eşlik ediyor..
Elizabeth'in devam filmi yarın gösterime giriyor. 'Elizabeth: Altın Çağ'da; Cate Blanchett ile Geoffrey Rush sinemaseverlerin gönlünü fetheden rollerini bir kez daha üstlendi. Onlara, yeni bölümde enerjik, korkusuz, atılgan denizci ve 1. Elizabeth'in aşığı Sir Walter Raleigh rolünde Clive Owen katıldı.

Raleigh çok sıradışı
Senaryosunu William Nicholson ile Michael Hirst'ün yazdığı ve Shekhar Kapur'un yönettiği filmde; bir kadının düşmanlarını yok etme, dünyadaki güçlü konumunu ve yaşadığı aşkı garanti altına alma mücadelesinin çarpıcı öyküsü anlatılıyor. İngiliz ve dünya tarihinin önemli bir döneminin en görkemli şekilde yeniden canlandırıldığı filmi ve rolünü Clive Owen, anlattı:
* İk film Elizabeth'e hayran kalmıştım. Kapur'un stili bence çok başarılı.
* Filmi kabul etmemdeki en önemli etkenlerin başında başarıyla yazılmış senaryosu geliyor.
* Sir Walter Raleigh karakterine hazırlanmadan önce detaylı bir biyografi araştırması yaptım. O, bugüne kadar oynadığım en zengin karakterlerden. Çok sıradışı bir adam.
* Raleigh kesinlikle çok çapkın bir erkek. Çekiciliğini kadınlar üzerinde kullanmayı çok iyi biliyor, bundan Kraliçe de nasibi alıyor!
* Cate harika bir rol arkadaşı. Tıpkı Kraliçe gibi güçlü ve zeki bir kadın.
Haberin fotoğrafları