kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yeşim Salkım, Banu Alkan’ın dekolte giyinmeyi abarttığını söyleyerek tartışmayı başlattı.

Bel ve kalça ölçüsü kavgası!

Esin ÖVET
atv'de yayınlanan 'Kadınlar veErkekler' adlı yarışmanın jüriüyeleri Banu Alkan ve YeşimSalkım, dekolte konusunda ters düştü. Bel ve kalça ölçüleriise bu tartışmaya malzeme oldu..
Yeşim Salkım ve Banu Alkan jüri üyeliği yaptıkları 'Kadınlar ve Erkekler' adlı yarışma programında; her sabah farklı bir tartışma yaratıyor. İkili arasındaki söz düellosunun son noktasında; Yeşim Salkım, Banu Alkan'a '60 santimlik belini ölçmek istiyorum" dedi. 'Afrodit' ise "Sen kendi kalçanı ölç" diyerek Yeşim Salkım karşısında atağa geçti.

Tribünlere oynuyor

Yeşim Salkım'ın yarışmacılara, "Sevgilinizin Banu Hanım gibi giyinmesini ister misiniz?" sorusuyla start alan ikilinin 'tatlı tatlı tartışma' süreci, şu diyalogla devam etti: Y.S: Ben sabahları pek dekolte giymeyi sevmiyorum. B.A.: Niye? Y.S: Ben giydiğim zaman sadece bir yerimi açarım. Ya bacaklarımı ya da göğüslerimi... Her yeri açmam! B.A.: Biz de aynen öyle yaptık. Orayı açtık, burayı kapattık! Y.S: Banu Hanım arkanız bayağı bir açık. B.A.: Hiçbir yerimiz açık değil. Hem herkes taşıyamaz. Y.S: Ben bugün mezura getirecektim; şu sizin 60 santimlik belinizi ölçmek için... B.A.: Siz kendi kalçanızı ölçün! Y.S: Ben 90-60-90'ım demiyorum ki! Böyle bir iddiam yok. B.A.: Yeşim Salkım halka, tribünlere oynuyor.
Haberin fotoğrafları