kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hayallerindeki yalıya son dizisinde kavuştu

Yıllardır Boğaz'a nazır bir yalıda oturmak isteyen Hülya Koçyiğit, bu hayaline çekimleri Abut Yalısı'nda yapılan 'Aşk Eski Bir Yalan' adlı dizisi sayesinde kavuştu..
Yıllardır Boğaz manzaralı bir yalıda oturma özlemi duyan Hülya Koçyiğit'in bu hayali, Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Aşk Eski Bir Yalan' adlı dizi sayesinde gerçekleşti. Dizinin çekimlerinin yapıldığı Abut Yalısı'nın tam hayal ettiği gibi bir ev olduğunu belirten ünlü oyuncu şöyle konuştu:

BOĞAZ'A DOYAMIYORUM
"İki yıl önce Suadiye'den Zekariyaköy'e taşındım. Kendi evimi çok seviyorum ama Boğaz manzaralı bir evde oturmayı da çok isterim. İstanbul denince insanın aklına önce Boğaz geliyor. Ben o eşsiz manzarayı her gün 24 saat seyretsem doymam. Beni öylesine çok etkiliyor. Düşünebiliyor musunuz; dünyada yalnızca yedi kıta var ve ben evimin penceresinden bakıp iki kıtayı birden görebiliyorum. Bu ne büyük bir keyif!"

KENDİ EVİM GİBİ GELİYOR
İsteğinin Boğaz manzaralı bir ev değil, birebir Boğaz'a kıyısı olan bir yalı olduğunu da vurgulayan Koçyiğit, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdilik bu hevesimi rol aldığım 'Aşk Eski Bir Yalan' adlı dizinin setinde gideriyorum. Çekimlerimiz şahane bir yalıda gerçekleştiriliyor ve ben hemen her gün setteyim. Yani yalıda yaşar gibi bir durumum var. Set aralarında da gözlerimi Boğaz'a dikip ruhumu dinlendiriyorum."
Haberin fotoğrafları