kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Karayılan'ın dizisi bu akşam başlıyor

Türkiye'nin en yüksek bütçeli dizisi 'Karayılan' başlıyor. Dizi; Kurtuluş Savaşı döneminde Antep, Maraş ve Urfa üçgenindeki halkın işgalcilere karşı verdiği mücadeleyi gözler önüne serecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Karayılan'ın dizisi bu akşam başlıyor
atv ekranlarında bu akşam bir dönem dizisi daha start alıyor: 'Kara Yılan'... Başrollerini Bülent İnal ile Begüm Birgören'in paylaştıkları 'Karayılan'da din, dil, ırk farkı gözetilmeden; Antep, Urfa ve Maraş üçgeninde yapılan kurtuluş mücadelesi ve Bülent İnal'ın canlandırdığı, halk kahramanı Karayılan'ın hikayesi anlatılıyor. İlk bölümü Birinci Dünya Savaşı'nın bitimiyle başlayacak olan dizi aynı zamanda içinde büyük bir aşk hikayesini de barındırıyor. Milli birlik mesajıyla ekranlara gelecek 'Karayılan'ın çekimlerinin bir kısmı Gaziantep'te yapıldı. Şimdi ise İstanbul'da kurulan dev bir platoda devam ediyor.

DEV BİR YATIRIM OLDU
Dizide Serap Aksoy, Gaziantep'e yerleşen bir İstanbul hanımefendisini canlandırıyor. Oyuncu: "Karayılan dev bir yatırım. TRT'de yapılan birçok tarihi dizi vardı. Onlar da yüksek bütçeli yapımlardı. Ama özel kanallarda böyle bir tarihi proje yapmak gerçekten bir çılgınlık" diyor.
ATV 20.00