kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cinayetin ardından 'çiftetelli' çıktı

Hüseyin CUMALI
Adapazarı'nda taksiciyi öldüren zanlı, "Çiftetelli oynarken tartıştık. Böyle olsun istemezdim" dedi Adapazarı'nda taksiciyi öldüren zanlı, "Çiftetelli oynarken tartıştık. Böyle olsun istemezdim" dedi..
ADAPAZARI'NDA tartıştığı taksici Gürcan Eymen'i (47) bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Mert H. (19), Bayrampaşa'da yakalandı.

TERS DAVRANINCA...
Evli ve bir çocuk babası Mert H., 3 Kasım'da tartıştığı taksici Gürcan Eymen'i bıçakla yaralayarak kaçmıştı. Eymen, ilkyardım ekiplerinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetmişti. Polis tarafından takibe alınan Mert H., İstanbul Bayrampaşa'da düzenlenen bir operasyon ile ele geçirildi. Mert H.'nin ifadesinde Söğütlü ilçesinde bulunan oryantal ablası Sevil H.'yi ziyarete geldiğini, ablasıyla aynı sahneyi paylaşan oryantal Hülya K. yüzünden Eymen'le tartıştığını, daha sonra barışıp, hep birlikte eğlenmeye gittiklerini söylediği öğrenildi. Mert H. "Burada çiftetelli oynarken taksici Gürcan ile tartıştık. Kızların yanında laf söyledi. Bir gün sonra Adapazarı'nda karşılaştık. Ters davranınca öldürdüm" dedi.
Haberin fotoğrafları