kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'ETHEM 4 EVER' TİŞÖRTLERİ Üzerinde "Sonsuza Dek Ethem" yazan Arsenal forması tişörtü giyen ağabey Rıfat, arkadaşı Benjamin Grant ve kardeşinin cinayete tanık olduğunu söyledi.

'Ethem yanlış zamanda yanlış yerdeydi'

İngiltere'de öldürülen Türk genci için polis çete liderleriyle görüşüyor. Katilin "Burada mı oturuyorsun" deyip vurduğu Ethem'in arkadaşları: "Yanlış zamanda, yanlış yerdeydi..."..
Başkent Londra'nın Stock Newington semtinde sırf Türk olduğu için öldürüldü Ethem Çelebi... Polis, ülkeyi sarsan çete cinayetine kurban giden Ethem'le (17) ilgili derin bir soruşturma başlattı. Bu amaçla ilk adım olarak polis, bölgede çatışmaların artmasında etkili olduğunu düşündüğü 7 çetenin liderleriyle toplantı kararı aldı. Anne babasının kollarında can veren gencin cenazesinin "soruşturma belli bir noktaya geldikten sonra" kaldırılacağı bildirildi.

'KATİL 40 YAŞLARINDAYDI'
Çevresinde çok sevilen bir genç olan Ethem'in annesi Hayriye Çelebi'nin sürekli gözyaşı döktüğü, baba Kemal'in ise hiç konuşmadığı belirtildi. 20 yaşındaki ağabeyi Rıfat, iki kişi olduklarını söylediği zanlıların silahlarını Ethem'e doğrultmadan önce, ona sadece "Bu bölgede mi oturuyorsun?" diye sorduklarını anlattı. Ethem'in arkadaşları da Türk gencin tek suçunun yanlış zamanda yanlış yerde bulunmak olduğunu söyledi. Görgü tanıkları, cinayet işleyen kişinin 40 yaşlarında olduğunu ve başka birini ararken Ethem'i vurduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları