kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖZAY ŞENDİR

Şaban Sevinç açıklaması

Cevap hakkına saygı duyan biri olarak mahkeme kararını beklemeden, gelen açıklamaları köşeme alıyorum. İlk kez bir açıklamadan önce kendim bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.
Ortak dostlarımız, Şaban Sevinç'in yılların tanışıklığın ardından "Şaban'ca Reklam" başlığını atmama kırıldığını iletti.
Kendimce Türk dilinin zenginliğinden faydalanmış ve başlıkta tevriye sanatını kullanmıştım. Tanıdık veya yabancı, birinin adından yola çıkarak böyle bir başlık attığım için ben de üzüldüm. Hem okurlarımdan hem de Şaban Sevinç'ten özür dilerim.
Şaban Sevinç açıklamasında, Can Dündar'ı aday göstermediğini, kendisi hakkında RTÜK üyesi arkadaşı Hülya Alp ile yaptığı açıklamanınsa bir ön niyet ifadesinden ibaret olduğunu belirtmiş.
Sevinç, Uğur Dündar'ı TRT Genel Müdürlüğü'ne aday göstermeden önce kendisinin onayını aldığını, şahsen zor durumda kalmasına rağmen Dündar'ın adaylıktan çekilme kararına da saygı duyduğunu yazmış.
Şaban Sevinç açıklamasında eskiden bana "Abi" derdin diye sitem de etmiş.
İlk karşılaşmamız ya da konuşmamızda kendisine yine "Abi" diyeceğim, ama yazarken üstteki satırda olduğu gibi yine adını kullanacağım...