kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yurtta hava durumu- HARİTALI

Yeni Haber
Marmara bölgesini dün öğle saatlerinden itibaren etkisi altına alan sağanak yağış bugünde aralıklarla devam ediyor. Yağışın başta Tekirdağ olmak üzere Çanakkale, Kırklareli, Edirne ve İstanbul'un Avrupa yakasında bu gece yarısına kadar kuvvetli olarak devam etmesi bekleniyor.

Kuvvetli yağışların Cumartesi günü Edirne ve Çanakkale çevrelerinde Pazar günü Marmara genelinde devam edeceği tahmin ediliyor.


EGE VE BATI KARADENİZ'DE FIRTINA BEKLENİYOR

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege ve Batı Karadeniz'de fırtına beklendiğini bildirdi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, halen Ege Denizi'nde güney, Batı Karadeniz'de doğu yönlerden kuvvetli olarak esen rüzgarın hızını arttırarak, yarın günün ilk saatlerinde Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden, öğle saatlerinden sonra ise Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu yönlerden esen 8 kuvvetinde fırtınaya (60 ile 75 kilometre/saat) dönüşecek.

Fırtınanın, yarın akşam saatlerinden sonra Ege'de, 19 Kasım Pazartesi günü öğle saatlerinde Batı Karadeniz'de etkisini azaltması beklenirken, fırtına nedeniyle denizcilerin ve ilgililerin, tedbirli, dikkatli olmaları istend