kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Birkaç kitabı birarada okuyan Sezin Akbaşoğulları: "Ruh halime göre okuduğum kitaplar değişir. Milan Kundera, Shakespeare ve Simone de Beauvoir benim için özeldir.

Beni çok iyi tanıyanlar deliliklerime katlanıyor

Genç oyuncu Sezin Akbaşoğulları: Dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler. Beni birazcık tanıyanlar ise deli olduğumu düşünüyor!..
'Beyaz Gelincik' dizisinin 'Ceren'i olarak ünlenen Sezin Akbaşoğulları, kendisini şöyle tanımladı: "Dışarıdan mesafeli ve sakin görünürüm ama beni biraz yakından tanıyanlar deli olduğumu düşünür! Çok iyi tanıyanlar ise deliliklerime katlanmayı göze alıp, beni çok sever." Genç oyuncu, hakkında merak edilenleri Favori dergisine anlattı.

* Sadece sanatla uğraşabileceğim bir kariyer hayal ediyorum. Reyting ve benzeri kaygıların olmadığı alanlarda oyunculuk yapmayı arzu ediyorum.

*
Tarih ve felsefe okuyorum. Kendimi bu anlamda geliştirmeye ve büyütmeye gayret ediyorum. Tüm bunlar hayatıma pozitif etki olarak geri dönüyor. Bir anlamda deşarj olup, üstelik şarj oluyorum.

5 KİŞİYE DANIŞIRIM

* Mutluyum ama hayatın temposu artıp da sürekli yarını planlar hale geldiğim zaman, sinirli oluyorum. Kendimi iş kadını gibi hissettiğim dönemler, başka hayat yaşıyormuşum gibi geliyor.

*
Hayatım hakkında bir karar vereceğim zaman danıştığım beş kişilik bir arkadaş grubum var. Hepimiz oyunculuk, yönetmenlik, yazarlık gibi bu işin başka alanlarında çalışıyoruz. Asıl gayemiz; biraraya gelip bu ülkede kendi doğrularımızla alternatif bir şeyler yapabilmek.