kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

THY'nin indirimli bilet satışları başladı

Yeni Haber
Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir-İstanbul-Nevşehir hattında indirimli fiyattan bilet satışına başladı.

THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, 8 Mart 2007 tarihinde başlayan karşılıklı Nevşehir-İstanbul seferlerinin haftada 4 gün devam ettiğini söyledi.

THY'nin, Nevşehir'den uçacak yolculara promosyonel olarak indirimli bilet satışına başladığını belirten Sislier, şöyle devam etti:

''THY, 8 Mart 2007 tarihinde açılmış olan İstanbul-Nevşehir-İstanbul hattında vergiler hariç 57 YTL'lik promosyonel ücret uygulamasına başladı. Promosyonel ücret uygulamasının geçerli olduğu Nevşehir hattının tarife yapısı, Münih, Nurmberg, Düsseldorf, Viyana, Köln, Amsterdam başta olmak üzere THY'nin 136 uçuş noktası ile uygun bağlantı sağlıyor olması bakımından transfer yolcular açısından önem arzetmekte.''

Kapadokya bölgesindeki yolcuların Nevşehir Dedeman Otel'deki satış ofislerinden bilet temin edebileceklerini de anımsatan Sislier, Nevşehir'den İstanbul'a Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 07.00'de, İstanbul'dan Nevşehir'e de Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22.25'te seferlerinin bulunduğunu söyledi.

Sislier, Nevşehir hattına ilişkin ayrıntılı bilgilerin THY'nin tüm satış ofislerinden ve 444 0 849 numaralı telefon ile www.thy.com adresinden alınabileceğini sözlerine ekledi.

(AA)