kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'Şahika' karakteri ile moda dünyasının da ilgisini çeken Binnur Kaya, ilk mankenlik sınavını başarıyla verdi. Ünlü oyuncuyu podyuma Yıldırım Mayruk'un yardımcısı Barbaros Şansal çıkardı.

İkoncanlar pişti oldu!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Yıldırım Mayruk'un defilesinde Avrupa Yakası'nın 'Şahika'sı podyuma çıktı. 'Şahika'nın ilham kaynağı olan Eda Taşpınar ise gazetecilerle köşe kapmaca oynadı..
Yıldırım Mayruk'un '2023'e Hikayeler XVII' defilesi 'Uyanma Zamanı' sloganıyla önceki akşam Swissotel'de gerçekleşti. 2008-2009 Kış koleksiyonunun tanıtıldığı defilede Çağla Şikel, Cansu Dere, Tülin Şahin, Demet Şener, Özge Ulusoy gibi ünlü mankenler podyuma çıktı. Gecenin sürpriz ismi ise oyuncu Binnur Kaya oldu. 'Avrupa Yakası' dizisinde moda ikonu 'Şahika' karakteriyle çok beğenilen Kaya podyuma çıkan isimler arasındaydı. Defileyi izlemeye gelen ve 'Şahika' karakterinin ilham kaynağı olan ikoncan lakaplı Eda Taşpınar ise basının ilgisinden rahatsız oldu.

TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ
İlk kez podyuma çıkan Binnur Kaya'yı 'Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel ile oyuncu Hasibe Eren de yalnız bırakmadı. Birsel, 'Şahika' karakterinin ikoncan Eda Taşpınar'dan esinlenildiği iddialarına bir kez daha "Şahika tamamen hayal ürünü bir karakter. Kimseden esinlenmedim" diye yanıt verdi. Defileyi izleyenler arasında İstanbul Valisi Muammer Güler ve eşi Neval Güler, Deniz Berdan, Feryal Gülman, Gönül Yazar, Gül Ergi, Hande Demir, Emel Acar ve Nur Yerlitaş da bulunuyordu. Eda Taşpınar'ın sevgilisi Nurettin Hasman'ın Los Angeles'ta fotoğrafçılık eğitimi alan kızı Mina Hasman ise defile boyunca mankenleri fotoğrafladı.
Haberin fotoğrafları