kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Güler (sağda) TÜBİTAK Başkanı Nükhet Yetiş ile çalıştaya katıldı.

Haber turu

'Zam kararnamesi imzalamadık'
Enerji Bakanı Hilmi Güler, elektrik zammına dönük bir kararname imzalamadıklarını bildirdi. Güler, elektrik fiyatının yüzde 15 artırılacağına ilişkin bir kararnamenin imzalanıp imzalanmadığı sorusu üzerine "Hayır öyle bir kararname imzalamadık'' dedi. Rusya'dan, doğalgaz fiyatının 300 dolara çıkarıldığına ilişkin bir açıklama geldiğinin hatırlatılması üzerine Bakan Güler, "Biz gazı petrol fiyatlarına bağlı bir formülle alıyoruz. Petrol fiyatlarına bağlı olarak o da artıyor'' diye konuştu.

Kalite ödülü Rexam'a verildi
Türkiye Kalite Derneği ve TÜSİAD tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen Ulusal Kalite Ödülleri'nde "Mükemmellikte Süreklilik Ödülü"nü Bosch Bursa Dizel Enjektör Fabrikası ile Kocaeli Sanayi Odası paylaşırken, Ulusal kalite büyük ödülünü Rexam Paketleme Sanayi, başarı ödüllerini ise Çimtaş Boru, Kütahya Porselen ile Soyak Yapı kazandı.

'Milyonerler Fuarı' İstanbul'a geldi
CNR Expo, G.M.G. işbirliğiyle Amsterdam, Moskova, Dubai, Münih, Şangay'dan sonra 'Milyonerler Fuarı'nı Türkiye'ye getiriyor. Seneye 30 Ekim-2 Kasım arasında yapılacak fuar hakkında bilgi veren CNR Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, toplam 30 bin ziyaretçinin katılmasını beklediklerini vurguladı. Erem, "Türkiye'de 20 bini aşkın dolar milyoneri var. Daveti en çok gelir vergisi ödeyen şahıslara göre belirleyeceğiz" dedi.