kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arkeon Evleri'nde her keseye uygun ödeme kolaylığı var!

Yapı Konut'un inşa ettiği Arkeon Evleri, Euro bazında sıfır faizli ödeme kolaylığının yanı sıra % 25 peşinat ödeyenlere 120 ay vade imkanı sunuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Arkeon Evleri'nde her keseye uygun ödeme kolaylığı var!
Yapı Konut tarafından Tuzla Tepeörende inşa edilen Arkeon Evleri, konut sahibi olmak isteyenlere üç farklı ödeme imkanı sunuyor. Fiyatları 246 bin ile 490 bin Euro arasında değişen proje, 330 villadan oluşuyor. Yapı Konut'un Arkeon Evleri'nde başlattığı "Rahat yaşa rahat öde" kampanyasına göre daire sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinat ödemesi durumunda, kalan tutara Euro bazında sıfır faizli 60 ay taksitli ödeme alternatifi sunuluyor. YTL ile borçlanmak isteyenler ise yüzde 25 peşinat, yüzde 25 de konut tesliminde ödeme yapmak koşuluyla, sıfır faizli 36 ay taksit imkanı buluyor. Yüzde 25 peşinat ödeyenler için konut tesliminden sonra başlayacak YTL bazında 120 aya kadar taksit olanakları ize cazip faiz oranları ile sunuluyor. Şehrin gürültüsünde uzak, doğa içinde bahçeli villalardan oluşan Arkeon Evleri, Koç Lisesi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi gibi eğitim kurumları ve Sabiha Gökçen Hava Alanı, Formula İstanbul Park Tesisleri ile iç içe olan Tepeören'de hayata geçiriliyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 35 kilometre, TEM Otoyolu'na 5 kilometre mesafede bulunan Arkeon Evleri'nde üç tip villa seçeneği bulunuyor. 194, 200 ve 310 metrekare villalardan oluşan proje "fab-tek" yöntemiyle hızlı bir şekilde inşa ediliyor. Fab-tek, net ve yalın ilişkilerle yapılanan bir taşıyıcı sistem yaratmasının yanı sıra, kullanım, bakım kolaylığını, güvenliği ve sağlamlığı da beraberinde getiriyor.

Projede gölet de bulunuyor
Arkeon Evleri'nde bir göletin de yer aldığı sosyal tesis için ayrılan alanda, biri kapalı olmak üzere beş havuz, dinlenme ve güneşlenme terasları, fitness center, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, restoran ve kreş bulunuyor. Çok amaçlı toplantı salonlarının da oluşturulduğu projede, alışveriş birimlerinin yanı sıra, açık spor alanları da yer alıyor.
Haberin fotoğrafları