kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
IKEA: 29.95 YTL 6 farklı renk seçeneği bulunan abajurun çapı 36 santim. Çerçevesi ise çelikten imal edilmiş. www.ikea.com.tr

Işığı doğru teknikle yansıtın mekanınız göz kamaştırsın

FATİH ATALAY
Mekanlarda farklı etkiler yaratmanın en önemli yollarından biri ışık oyunlarını kullanmak. Değişik renk ve ebatlardaki abajurlar ise ışığı yansıtma tekniklerini en kolay uygulayabileceğiniz objeler..
Modern, klasik, sade ya da gösterişli... Her tarza ve her zevke uygun modern abajurlar ile bırakın hayaliniz ışıldasın. Mekanların en önemli aksesuarlarından biri olan aydınlatmalar abajurlar sayesinde yeniden doğuyor. Birkaç küçük dokunuşla evinizde kolayca şık bir atmosfer elde edebilirsiniz. Kaliteli aydınlatma sistemleri ile estetiğin buluşması artık evlerinizde hayat buluyor. Şık ve işlevsel abajurlarla mekanlarda ferah bir görünüm sağlarken, evlerin en çok vakit geçirilen kısımlarında sohbetlere yumuşak bir aydınlık katabilirsiniz. Özenle yerleştirdiğiniz mekanınıza son dokunuşu dekoratif abajurlarla sağlayabilirsiniz.

Yansıtma şekli önemli
Işık hem ruh sağlığımız açısından hem de evimizde farklı atmosferler yaratabilmemiz, kişiliğimizi evimize yansıtabilmemiz açısından büyük öneme sahip. Evlerde yapılan ışık oyunları ile mekanlar artık olduğundan daha geniş ya da dar, daha etnik ya da modern. Abajur alırken aramanız gereken en önemli özelliklerden birisi ışığı rahatsız etmeden yansıtma şeklidir. Birçok tasarım bu özelliği sağlarken, abajurlarınızı bir sanat eserine dönüştürüyor.
Haberin fotoğrafları