kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Donda West (sağda), çok sevdiği oğlu Kanye West’in (solda) menajerliğini de yapıyordu.

Estetik öldürdü

DIŞ HABERLER
ABD'li şarkıcı Kanye West'in annesi, evinde ölü bulundu. Donda West'in ölümüne, estetik ameliyatların neden olduğu iddia edildi..
Ünlü ABD'li hip hop şarkıcısı Kanye West, annesinin ölü bulunmasının şokunu yaşıyor. Savcılık, önceki gün hayatını kaybeden 58 yaşındaki Donda West'in ölümüne, bir ay önce geçirdiği estetik ameliyatların neden olmasından şüphe ediyor. Bir ay önce göğüslerini küçülten ayrıca karın ve göbek kısmından yağ aldıran Donda West'in bir haftadır rahatsız olduğu ve evinden çıkmadığı kaydedildi. Öte yandan West'in doktorları, yaptıkları ameliyatın ölümle ilgisi olmadığını iddia etti. Ölüm nedeninin, otopsi sonrası kesinleşeceği bildirildi.

KİTAP YAZMIŞTI
Kanye West, kendisini tek başına büyüten annesini çok seviyordu. Ünlü şarkıcı 2005'te piyasaya çıkan bir albümünde yer alan "Hey Mama" parçasında "Senin için haykırarak bağırmak istiyorum. Çünkü annemle gurur duyuyorum" sözleriyle, bu düşkünlüğünü açıkça ortaya koymuştu. Donna West de "Bir anneden hip hop yıldızına hayat dersleri" isimli kitap yazmıştı.