kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘NE VAR BUNDA?’ Kazaya neden olan Berk Başademir’in alkollü olduğu iddia edildi. Kazada iki bacağı kırılan Başademir’in olay yerinde "Ne var bunda" diye bağırdığı öğrenildi.

Ters şeride girerek çarptı, üç kişi öldü

Mustafa KAYA-Fatih ULAŞ SABAH
Aşırı hızla kontrolden çıkıp, karşı şeride geçen otomobil karşıdan gelen araçla çarpıştı. Araçtaki üç arkadaş öldü, üç kişi yaralandı..
İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa yakası girişinde önceki gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen kazada Berk Başademir'in (20) kullandığı otomobil, Kadıköy yönünde aşırı hız yapınca kontrolden çıktı. Köprü üzerinde şerit düzenlemeleri için bırakılan boşluktan karşı şeride geçen otomobil, Mehmet Çelik'in (38) kullandığı araçla çarpıştı. Kazada Çelik'in kullandığı otomobilde bulunan 5 kişiden Tülin Abay (38), Mahir Selçuk (32) ve Abdullah Çelikok (19) olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ile Kenan Işlak (28) ağır yaralandı. Ölenler ile yaralananların Samanyolu TV Tanıtım ve Pazarlama servisi çalışanları olduğu, iş çıkışı evlerine döndükleri belirlendi.

HAYATİ TEHLİKE VAR
Feci kazaya neden olan Mert Başademir ise hurdaya dönen otomobilinde sıkıştı. Kazanın ardından iki otomobilde sıkışan yaralılar ve cesetler, itfaiye ekiplerince çıkartıldı. Berk Başademir, Kenan Işlak ve Mehmet Çelik hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Mehmet Çelik, hayati tehlikeyi atlatamadı. Bu arada Memorial Hastanesi'nde tedavisi süren ve iki bacağının kırık olduğu öğrenilen Başademir'in alkollü olduğu iddia ediliyor. Başademir'in kanındaki alkol oranının belirlenmesi için alınan kan örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Haberin fotoğrafları