kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Opel, ticari araç pazarında Corsavan, Combo (City Plus & Panelvan), Vivaro (City Plus&Panelvan) ve Movano'nun oluşturduğu dört araçlık ürün gamıyla yer alıyor.

Opel satın alanlara yakıt hediye 10 bin km'lik

07.11.2007
Opel, kasım ayında ticari araç alan müşterilerine Shell'den bin 330 YTL değerinde yakıt kartı hediye ediyor. Ayrıca, Combo Panel Van'da 2 bin YTL, Combo City Plus'da ise 4 bin 250 YTL indirim var..
Opel, bugün başlayan Ticari Araç Fuarı döneminde Opel Ticari Araç'larının yakıt ekonomisindeki iddasını ortaya koyan bir uygulamayı tanıtacak. Opel, Kasım ayında Opel Ticari Araç satın alanlara Shell'den bin 330 YTL değerinde yakıt kartı hediye edecek. "Yakıt Tüketimi 10 bin km'de 0 litre..." sloganıyla duyurulacak uygulama ile Combo 1.3 CDTi satın alanlar 10 bin kilometrelik dizel yakıt kazanacaklar. Opel yetkilileri, bu uygulamayla ilgili şunları söylüyor: "Avrupa Birliği'nin uygulamakta olduğu ölçüm standartlarına göre hesaplanmış ortalama yakıt tüketimi ve güncel akaryakıt pompa fiyatları dikkate alındığında erişilebilen 10 bin km'lik menzil bilgisi, Opel Ticari Araç markasının ürünlerinin yakıt ekonomisine duyduğumuz güveni en iyi şekilde anlatmaktadır." Opel, ticari araç pazarında Corsavan, Combo (City Plus & Panelvan), Vivaro (City Plus&Panelvan) ve Movano'nun oluşturduğu dört araçlık ürün gamıyla yer alıyor. Opel, bu yıl başında Yeni Vivaro, nisanda Yeni Corsa Van modelini pazara sundu. Ayrıca Combo City Plus ve Panelvan'da 1.3 CDTi motorun yanı sıra 1.7 CDTi motoru da ürün gamına ekledi. Opel'in ticari araçlara yönelik düzenlediği kampanya da sürüyor. Bu kampanya da, Combo Panel Van MY08 modelinde 2 bin YTL, Combo City Plus MY08 modelinde de 4 bin 250 YTL indirim yapılıyor.