kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kırmızıgül'ün 'Beyaz Melek'i herkesi ağlattı

ÖNER ÖNGÜN
Ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği 'Beyaz Melek'in galasına ünlü yağdı. Duygusallığı ile izleyicileri ağlatan filmin oyuncuları, ayakta alkışlandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kırmızıgül'ün 'Beyaz Melek'i herkesi ağlattı
Kalabalık oyuncu kadrosunda; Yıldız Kenter, Nejat Uygur, Erol Günaydın, Gazanfer Özcan gibi usta tiyatrocuların yer aldığı ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Beyaz Melek' adlı film, önceki gece görücüye çıktı. Yapımcılığını Murat Tokat ve Levent Üngör'ün üstlendiği yapımın galası; İstinye Park AFM Sinemaları'nda yapıldı. Geceye katılan ünlüler, filmi izlerken çok duygulanarak, ağladıklarını itiraf etti.

Yönetmenliğe devam
Filmde anlatmak istediklerini ifade edebildiğini belirten Mahsun Kırmızıgül ise, "Bütün duygularım bunlardan ibaret" diyerek olumlu eleştirilerden duyduğu mutluluğu şöyle dile getirdi: "Bu filmde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Görüyorum ki herşey olumlu. Herkese teşekkür ediyorum. Bu yola çok önemli isimlerle çıktım. Onların yükünü taşımak o kadar büyük mesuliyet ki; elimden gelen her şeyi yaptım. Sinema filmi bende bir macera değil. Tabii ki devam edecek."

Film 16 Kasım'da vizyonda
Duygusallık konusunda Çağan Irmak'ın bol ödüllü filmi 'Babam ve Oğlum'la yarışacağı söyleyen 'Beyaz Melek'in oyuncularından sadece Yıldız Kenter, Nejat Uygur, Zeynep Tokuş ve Emel Sayın galaya katılamadı. 16 Kasım'da vizyona girecek 'Beyaz Melek', Türkiye'de 165, Avrupa ülkelerinde ise 60 kopya ile izleyiciye ulaşacak. Film, bir süre sonra da İran, Azerbaycan ve Arap Ülkeleri'nde gösterilecek.
Haberin fotoğrafları