kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖZAY ŞENDİR

Aşk, cinsellik ve Yalçın Hoca

Fadik Sevin Atasoy'un "Aşk olmadan da cinsellik olur" açıklamasına en sert tepki Yalçın Küçük Hoca'dan geldi.
Hoca'nın daha önce Bergüzar Korel'e "İnek gibi bakıyor" deme ihtiyacı duymasına pek anlam verememiştim ama burada çok ciddi bir tartışma var.
Yalçın Küçük Hoca "Aşk olmadan cinsellik olursa, ona fahişelik diyoruz" demiş.
"Türkiye Üzerine", "Aydınlar Üzerine" cilt cilt tezler yazan Yalçın Hoca bu kadar erkek bakışlı bir cümleyi acaba nasıl kurdu?
Hemen her kadınla yatabilme potansiyeli olan gece aleminin çapkın erkeklerini ya da pavyonları dolduran erkek nüfusu bu tartışmanın neresine oturtacağız?
Yalçın Hoca'nın bakışına göre bir erkek aşık olmadan da bir kadınla cinsellik yaşayabilir ama bir kadının bir erkekle cinsellik yaşaması için ya aşık olması ya da bir menfaat sağlıyor olması gerekiyor.
Konuya bir başka açıdan daha bakmaya çalışalım:
Toplum bekar bir erkeğin güzel bir kadından etkilenip, onunla cinsellik yaşaması için uğraşması veya cinsellik yaşamasını normal karşılıyor.
Buna karşın bekar bir kadının hoşlandığı bir erkekle birlikte olmasının adı en kibar ifadeyle "hafiflik" oluyor.
Çapkınlığın sadece erkekler için övünme aracı olduğu bir ülkede, insan, Yalçın Küçük başka cümleler kurmalıydı, diye düşünüyor.
"Aşk olmadan cinsellik olur" sözünü Fadik Sevin Atasoy değil de bir erkek söyleseydi acaba Yalçın Hoca aynı yorumu yapar mıydı?