kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Orhan Gencebay program çıkışında hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte otomobiline bindi. Gencebay tartıştığı Bülent Ersoy ile ilgili yorum yapmadı.

Bülent Ersoy sinirini jüri üyelerinden çıkardı

Mustafa DERYAHAN
Eşi Armağan Uzun ile boşanmak üzere olan Bülent Ersoy, 'Popstar Alaturka' yarışmasında bütün hıncını önce Orhan Baba'dan sonra Armağan Çağlayan'dan çıkardı..
Önceki akşam yayınlanan 'Popstar Alaturka' yarışmasında jüri üyeleri Bülent Ersoy ile Orhan Gencebay tartıştı. Bülent Ersoy, finalistlerin TSM, THM ve arabesk olmak üzere üç türü de eksiksiz bir şekilde söylemeleri gerektiğini savunurken Gencebay, "Bana göre bir müzik tarzına kabiliyeti olması yeterlidir" dedi. Ersoy ise "Üç tarzı da okuyacak, lamı cimi yok" sözleriyle fikrinde ısrar etti. Gencebay'ın, "Ersoy'a cevap veriyorum" dediği anda Bülent Ersoy'un "Verme" diye bağırmasıyla artan gerilim, Gencebay'ın "Sen sus artık konuşma" sözleriyle doruğa tırmandı ve reklam arası verildi. Arada kulise geçen Orhan Gencebay canlı yayın başlamasına rağmen, ikinci reklam arasına dek yarışmaya katılmadı. Programın yapımcı ve sunucusu Osmantan Erkır ise basına "Ciddi bir şey yok" açıklamasında bulundu.

SEN SUS BE!
İkinci tartışma ise Armağan Çağlayan ile Bülent Ersoy arasında yaşandı. Konuşmasında Armağan Çağlayan'ın ismini unutan Ersoy'a, eşi Armağan Uzun'u kastederek "En unutamayacağınız isim aslında, nasıl oldu?" dedi. Ersoy'un cevabı ağırdı: "Sen sus be!"
Haberin fotoğrafları