kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kerem Alışık

Sevdalanıp, etkilendi ortaya şiir kitabı çıktı

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
'Öyle Sever Gibi Bakma Bana Alışık Değilim' adlı ikinci şiir kitabı piyasaya çıkan Kerem Alışık: Hayata ait etkilenip, sevdalandığım ne varsa yazdım..
Şu sıralar, 'Kadıncıklar 2007' adlı oyun ve 'Kartallar Yüksek Uçar' dizisi ile hem tiyatro sahnesi, hem de ekranlarda yer alan Kerem Alışık'ın 'Öyle Sever Gibi Bakma Bana Alışık Değilim' adlı ikinci şiir kitabı piyasaya çıktı. 'Kerem Misali' adlı ilk kitabından altı yıl sonra şiirlerini okurlarıyla paylaşacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Alışık, kitabıyla ilgili şunları söyledi:

İÇİMDEN GEÇENLER
"Ben yarı gecelerden sonra gözlerimi gözlerimden kaçırarak yazdım içimden geçenleri. Bana ait, hayata ait, etkilendiğim, gözlemlediğim ve sevdalandığım ne varsa onları yazdım. Kimbilir, belki de sonuna kadar yaşadım bütün yazdıklarımı. Şimdi bu tek başına yazılan şiirlerimi, okurlarla paylaşıyor olmak beni fevkalede heyecanlandırıyor, mutluluğumu pekiştiriyor. Allah kalemi elimden düşürmesin..." Kitapta; iki yıl önce kaybettiğimiz yazar-şair Attila İlhan'ın, yeğeni Kerem Alışık'a yazdığı "İlahi çocuk... Aferin sana... Pek beğendim yazdıklarını" diye başlayan mektubu da yer alıyor.
Haberin fotoğrafları