kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu kaçıncı baskın!

Yeni Haber
Etiler'de bir hafta içinde iki kez Kabahatler Kanunu'na muhalefetten mühürlenen Zakkum Eğlence Merkezi, polis ekipleri tarafından tekrar basıldı. Baskında içeride kumar oynayan ve oynatan toplam 64 kişi gözaltına alındı. Baskın sırasında çevrede toplanan vatandaşlar yasaların yetersizliğinden şikayet etti.

Beşiktaş Etiler'deki Dalmaz Center'a yapılan baskınların ardından, Aytar Caddesi 3 numaradaki Zakkum Eğlence Merkezi'ne taşındıları ileri sürülen kumarhane işletmecileri, bir kez daha polis ekiplerini karşılarında buldu. Söz konusu adresi takibe alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bahse konu adrese saat 01.00'de, kumar oynatıldığı gerekçesi ile 6. kez baskın düzenledi.

Kendilerine gelen ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Kumar ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemede hafta içinde iki kez mühürlenen mekanın mühürünün sökülmüş olduğunu tespit etti. Polis ekipleri, içeride bulunan 18'i bayan toplam 64 kişiyi kumar oynadıkları ve oynattıkları gerekçesiyle gözaltına aldı. Yapılan aramada, çok sayıda oyun pulu, blackjack masası ve rulet masası ele geçirildi.

Bir hafta içinde 3. kez mühürlenen Zakkum Eğlence Merkezi sorumluları hakkında mühür fekki (ihlali) ve Kabahatler Kanunu'na muhalefetten işlem yapılırken, şahıslara 116 YTL para cezası kesildi.

Polis baskınını izleyen vatandaşlar, sık sık basılan mekanlarla ilgili caydırıcı önlemler alınması gerektiğini belirtti.

CİHAN