kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Trabzon'da tacizci öğretmen

Kenan TAŞKIN TRABZON
Trabzon'un Pelitli beldesindeki ilköğretim okulunda 8 yaşındaki iki kız öğrenci 35 yaşındaki öğretmenin kendilerini taciz ettiğini söyledi. Öğretmen S.S.U. aranıyor..
Trabzon merkeze bağlı Pelitli beldesindeki bir ilköğretim okulunda, 35 yaşındaki öğretmen S.S.U.'nun, ilköğretim okulu üçüncü sınıf öğrencisi 8 yaşındaki iki kız öğrenciye sınıfın boş olduğu sırada cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Ailelerin şikâyetleri üzerine jandarma tarafından aranmaya başlanan öğretmen ne okulda, ne de evinde bulunabildi. Ortadan kaybolan öğretmenin evindeki 35 CD'ye ve dizüstü bilgisayara el konulurken, CD'lerin porno içerikli olup olmadığının araştırıldığı belirtildi. Olayın meydana geldiği okulun Dink suikasti sanığı O.S.'nin okuduğu okul olduğu belirtildi. İddiaya göre ilköğretim okulu üçüncü sınıf öğrencileri D.İ. ve İ.U. adlı iki kız çocuğu, ailelerine, "Öğretmenimiz sınıf boşken bizi öptü, üstümüzü çıkarttırıp okşadı" dedi. Bunun üzerine aileler, jandarmaya başvurarak öğretmen S.S.U.'nun (35) çocuklarına cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek şikâyetçi oldu.

EVİNDE ARAMA
Jandarma, ifadesini almak için okula gittiklerinde öğretmeni bulamadı. Evinde de bulunamayan S.S.U.'nun evinde yapılan aramada bir dizüstü bilgisayar ve 35 CD'ye el koydu. Öğrencilerin, iki gün önce meydana gelen olayı korktukları için ailelerine hemen söyleyemediği öğrenildi. İki kız öğrenci Adli Tıp'a sevk edilirken, okul yetkilileri öğretmen S.S.U.'nun raporlu olduğunu söylediler.