kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Asosyal insanlar olduk

- Türkiye'nin güzel kadınlarından. Üstelik önceden bir evlilik yapmış ve 'herkesin sevdiği' ünlü bir manken. Birbirinizi tanıyalı iki ay bile olmamışken bu evlilik kararını almakta hiç tereddüt etmediniz mi?
- S.A:
Annem, babam eski tiyatrocu. Oya-Ümit Akkartal. Babamın eskiden tiyatrosu varmış. Babam oynar, annem piyano çalarmış. Ercan Yazgan, Müjde Ar, Zeki Alasya, onlarla büyüdüm. Annem konservatuar mezunu ama sonra Merkez Bankası'nda çalışmaya başlamış. Doktor olmayı isterken beceremedim, ben de bankacı oldum. Ama bu çevreye aşinayım. Üstelik Deniz'in çok düzgün bir manken olduğunu biliyordum. Tanıdıkça da ona hayran oldum.
- D.P: Evliliği ayrılmamanın bir garantisi gibi gördüğümüz için mi evlendik acaba? Hiç ayrılamıyorduk... Böyle dip dibe. O flört de ne tatlıdır! Kelebekler karnında uçuşur... Karnımda hâlâ kelebekler uçuşuyor, beyefendiyi bilmem. Ama "İyi ki bulduk birbirimizi," diyorum. (Tahtaya vuruyor)

ALLAH KARŞIMA ÇIKARDI
- S.A: Ben evliliği ayrılmamanın garantisi olarak görmedim. Bir kere Deniz çok fazla çocuk istiyordu ki benim tercihim esasında böyle değildi. 1999 yılında Bir Çift Yürek kitabını okudum. Aborijinlerin üremeyi neden bıraktıklarını anlatıyordu, küresel ısınma bu kadar ayyuka çıkmamışken ben o zaman üremeyi durdurma kararı almıştım... Deniz'le de bunları konuşuyorduk ama anne olma dürtüsü öyle farklı bir dürtü ki, kararımızda ağır bastı. İyi ki de istemiş. Deniz'le birlikte olduğumuz hiçbir an tatsız geçmedi. Herkesin kendi yaşam alanı var. Birbirimize bu özgürlüğü tanıyoruz. Birbirimize anlatacak bir şeyler olmalı.
- D.P: Ben böyle arada bir defileye gidince, hava değişimi oluyor. Yakın arkadaşım Sıraç hep şunu der: "Yalan söylemezsin, hırsızlık yapmazsın, kötü biri değilsin. Kimse için kötü düşünmezsin. Onun için Allah senin karşına Sarp'ı çıkardı."