kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

8-0 yorumcuları fena dağıttı!

STAR TV'den canlı yayınlanan 8-0'lık Liverpool - Beşiktaş maçı daha uzun süre konuşulacağa benzer. Tabii yayın sırasında ekrana yansıyanlar da... Sonuç hepimizi üzmüştü. Ancak ekrandaki spiker ve yorumcular maçtan sonra gerçekten "darmadağın" olmuşlardı. İşte o talihsiz gecenin ekran notları:
* "Sevgili Mehmet Zan neler söyleyeceksiniz maçla ilgili?" (Liverpool-Beşiktaş maçı öncesi Gökhan Zan konusu bittikten sonra spiker Sabri Ugan Hürriyet Gazetesi Spor Müdür Yardımcısı Mehmet Aslan'a "Mehmet Zan" diyor)
* "Sevgili Sabri senin anlattığın maçta Beşiktaş, Chelsea'yi 2-0 yenmişti. Uğurlu geliyorsun bize..." (DHA Müdürü Faik Gürses'in maç öncesi yorumu. Herhalde maçın 8-0 Liverpool lehine bitmesnin ardından pek çok izleyici "Hay dilini eşek arısı soksun Faik Gürses" demişlerdir)
* "Allah'ın İsraillisine 3 gol attırılır mı?" (8-0 sonrası Faik Gürses'in İsrailli Benayoun'un 3 gol atmasıyla ilgili yorumu)
* "Şampiyonlar Ligi'ndeki bir sonraki maçta Valencia ile oynayacağız!.." (Liverpool hezimeti sonrası Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Marsilya'yı Valencia yapıyor)
* Ya Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın 8-0'lık skordan sonra "Telafi edeceğiz" lafına ne buyurulur?