kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dost kalan da var düşman olan da

Ünlüler dünyasında evliliklerin çoğu uzun ömürlü olmuyor. Boşanan çiftlerin bazıları dost kalabilmeyi başarsa da, bazıları birbirlerine kanlı bıçaklı düşman oluyor. Us Weekly dergisi, Hollywood'un boşanma barometresini çıkardı..
Bruce Willis & Demi Moore
Ünlü aktör Bruce Willis, kızlarının annesi olan eski eşi Demi Moore'un hayattaki en yakın arkadaşı. 52 yaşındaki Willis, Moore'un şimdiki eşi Ashton Kutcher'la da çok iyi anlaşıyor. Ünlü aktör, onlarla beraber çoğu zaman tatile bile çıkıyor.

Pamela Anderson & Tommy Lee
Geçtiğimiz haftalarda Rick Salomon ile evlenen Anderson, iki çocuğunun babası Tommy Lee ile sık sık görüşüyor. Seksi yıldız, "Boşansak da, Tommy benim çocuklarımın babası" diyor.

Jennifer Aniston & Brad Pitt
Aniston'ı Angelina Jolie uğruna terk eden Pitt, her fırsatta "Jennifer ile aramda çok derin bir bağ var" dese de, Aniston'a yakın kaynaklar, ünlü güzelin Pitt ile görüşmediği söylüyor.

Heather Locklear & Richie Sambora

Bir kızları olan Locklear ve Richie Sambora, Sambora'nın Locklear'ın dostu Denise Richards'la aşk yaşamasının ardından görüşmeyi kesti. İkili, sadece kızları için görüşüyor.

Kid Rock & Pamela Anderson
Pamela Anderson, eski eşi Kid Rock'ı asabi ve dengesiz tavırları nedeniyle hayatından tamamen çıkardı. İkili, özel gecelerde pişti olsa bile birbirleriyle konuşmayı tercih etmiyor.

Coley Laffoon & Anne Heche
Ünlü aktris Anne Heche, eski eşi Coley Laffoon'u 5 yaşındaki oğulları Homer'ın bakıcısıyla kendisini aldattığı yönünde suçluyor ve onunla asla görüşmüyor.

Reese Witherspoon & Ryan Phillippe
Evliliğini aldatıldığına dair çıkan iddialar yüzünden bitiren Reese Witherspoon, eski kocasıyla görüşmüyor. İki çocuğu olan ikili, sadece telefonda konuşuyor.

Nicole Kidman & Tom Cruise
İkili, Tom Cruise Katie Holmes'la evlendiğinden beri eskisi kadar sık görüşmüyor. Kidman da Keith Urban'la evlenip Avustralya'ya taşınınca, eski aşıklar sadece çocukları için biraraya gelmeye başladı

Charlie Sheen & Denise Richards

Eski aşıklar düşman oldu desek tam yeridir. İki çocukları bulunan ikili, bir süredir birbirleriyle kanlı bıçaklı. Şu sıralar yeniden evlenmeye hazırlanan Sheen, bir süredir Richards sayesinde çocuklarını bile göremiyor.,

Kate Hudson & Chris Robinson
Kate Hudson'ın Chris Robinson'dan boşanması biraz olaylı olsa da, Hudson, "Chris'le her gün konuşuyoruz" diyor. Hudson'ın Robinson'dan boşanmasına Owen Wilson ile yaşadığı ilişki sebep olarak gösterilmişti.

Dave Navarro & Carmen Electra
Boşandıktan sonra arkadaş kaldık çünkü biz evlenmeden önce de çok iyi arkadaştık" diyor Electra. 2006 yılında yollarını ayıran ikili, hala sık sık görüşüyor.
Haberin fotoğrafları