kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hayvansever olarak tanınan Gülşen klip çekimleri sırasında hakiki kürkü ile kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçı kürk için "Sevdiklerimi yanımda taşıyorum" dedi.

En çok iki ayaklı yılandan korkuyor

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
Klip çekimi için kamera karşısına geçen Gülşen, Şile Hayvanat Bahçesi'nden kiralanan hayvanlar arasında zor anlar yaşadı..
Gülşen son albümü 'Ama Bir Farkla'da yer alan 'Bilemem Artık' adlı şarkının klibini hayvanların arasında çekti. Yönetmen Tamer Aydoğdu 50 bin dolara mal olan klipte Mecidiyeköy'de bir platoyu Şile Hayvanat Bahçesi'nden kiralanan hayvanlarla orman haline getirdi. Çekimler sırasında iguana ve yılandan korkan Gülşen zaman zaman zor anlar yaşadı. "Yılanlardan korkarım. Ama gerçeklerinden değil, iki ayaklı olanlarından..." diyen Gülşen, yine de görevlilerden yılanı tutmalarını istedi.

SELAMIMI ESİRGEMEM
Kürk ile kamera karşısına geçen sanatçı gazetecilerin "Hayvanlarla klip çekiyorsunuz ama üzerinizde kürk var?" sorusunu "Sevdiklerimi bir şekilde yanımda taşırım" şeklinde esprili bir şekilde yanıtlayan Gülşen, ardından da "Tüm kadınlar kürkü sever. Bülent Ersoy da kürk giyiniyor ve çok yakışıyor" dedi. Bülent Ersoy'a kırgın olmadığını söyleyen Gülşen sözlerine şöyle devam etti: "Bir yerde karşılaşırsam selam veririm. Ben Allah'ın selamını kimseden esirgemem."
Haberin fotoğrafları