kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SAİT GÜRSOY

Okan' ın yeni yurtları

Okan Üniversitesi Akfırat Kampusu'nda yapılan yurtların açılış töreninde Meclis Başkanı Köksal Toptan, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Tuzla Belediye Başkanı ve kaymakamı ile çok sayıda seçkin konuk bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Sadık Kırbaş, konuşmasında tırmanan terör sorunu üzerinde durdu. Ülke içinde verilen tepkilere karşı uyarıda bulunan Kırbaş; "Toplum olarak heyecanımızı kontrol etmemiz gerekiyor. Teröristle diğer insanlarımızı özenle ayırmalıyız" şeklinde konuştu.
Meclis Başkanı Köksal Toptan da konuşmasında teröre vurgu yaptı. "Bölücü terörün hedefi, bizi birbirimize düşman etmektir. Türkiye'nin sağlığına, altyapısına, eğitimine ayırması gereken kaynaklarını ve enerjisini bu yola harcamasıdır. Bu Cumhuriyeti kuran heyecan ve kudret, onu korumayı da çok iyi bilir" şeklinde konuştu.
Üniversitelerin genelde devlete adam yetiştirmek için programlandığını belirten Toptan "İlk defa Okan Üniversitesi' nin, öğrencilerini, hayatın, piyasanın ihtiyacına uygun yetiştirdiğini gördüm" dedi. Konuşmaların ardından "Mehmet Okan Yurt Binası" nın açılışı yapıldı.