kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘Cenazede Ölüm’

Kasım ayında filmler çok neşeli olacak

Antalya Film Festivali'nin ardından TÜRSAK 'Komedi Filmleri Festivali', 23 Kasım'da yönetmen Frank Oz'un 'Cenazede Ölüm' filmiyle başlıyor..
TÜRSAK Vakfı'nın bu yıl 6'ncısını düzenlendiği 'Bonus Card Uluslararası Komedi Filmleri Festivali', ünlü yönetmen Frank Oz'un son filmi 'Cenazede Ölüm' ile 23 Kasım'da perdelerini açacak. 29 Kasım'a kadar sürecek festivalin açılış töreni Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yapılacak.

YÖNETMEN ÜNLÜ
Film, babalarının ölümü nedeniyle yıllar sonra biraraya gelmek zorunda kalan aile fertleri arasında, yaşanan karmaşık ve komik olayları beyazperdeye taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise George Lucas'ın ünlü 'Yıldız Savaşları' serisindeki 'Yoda'nın yaratıcısı Frank Oz oturuyor. Filmin başrollerinde ise 'Aşk ve Gurur'da izlediğimiz Matthew Macfadyen, Montreal Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan Rupert Graves ve Alan Tudyk yer alıyor.

BONUS CARD'A İNDİRİMLİ

Türk ve Dünya sinemalarının en çarpıcı örneklerini sunan festivalin filmleri, Beyoğlu Alkazar Sineması, Cinebonus Maçka G-Mall ve Fransız Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak. Bonus Card sahipleri, filmleri yüzde 50 indirimli seyredebilecek. Fransız Kültür Merkezi'nde yapılacak gösterimler ise ücretsiz olacak.
Haberin fotoğrafları