kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Oprah işinde bir numara!

Podyumlardaki başarısınıekranlarda da göstermeyekararlı olan Tyra Banks'inşovu üçüncü sezona başladı. Ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e benzetilen Banks,"Benzetilmek gurur vericiama o işinin en iyisi!" diyor..
1990'lı yıllarda podyumlarda fırtınalar estiren Tyra Banks, modelliğe veda ettikten sonra televizyonculuğa başladı. 'The Tyra Banks Show'la Amerika'da ilgiyle izlenen Banks, şu sıralar programının üçüncü sezonuyla ekranlarda boy gösteriyor. In Touch dergisine bir röportaj veren 33 yaşındaki emekli model, artık tek hayalinin evlenmek olduğunu itiraf ediyor. İşte Banks'in samimi itirafları:

* İleride bir gün bende kendi annem gibi iyi bir anne olmayı istiyorum. Annem çocuklarına elinden geldiğince destek olan ve onlara ihtiyaçları olan özgürlüğü sunan bir anne.

EVLAT EDİNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM


* 33 yaşındayım. İlerde evlenemezsem evlat edinmeyi düşünüyorum.

* Spor salonlarına gitmekten sıkılıyorum, şu sıralar dans ederek formda kalıyorum.

* Afrika dansları ve samba dersleri almaya başladım. Ama koşu bandında Beyonce'nin şarkılarıyla kalori harcadığımı da itiraf etmeliyim!

* Yaşım konusunda hiçbir zaman yalan söylemedim. Benim dönemimde modellik yapan birçok isim yaşını hala saklıyor.

* Oprah'la beni kıyaslamaları beni çok gururlandırıyor ancak o işinde bir numara. Ben onu kendime örnek alıyorum. Televizyonculukla ilgili daha öğreneceğim çok şey var.

* Programımın üçüncü sezonu başladı. Bu sezonda ilk iki sezondan aldığım olumlu tepkiler sayesinde kendime çok daha fazla güveniyorum.

* Yeni sezonunun çekimlerini New York'ta gerçekleştireceğiz. Şehrin enerjisi programa da yansıyacak.

* Programıma bu sezon ünlü oyuncular Denzel Washington ve Julia Roberts'ı davet etmeyi çok istiyorum. Bir de ünlü futbolcu David Beckham gelirse harika olur!
Haberin fotoğrafları