kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Türk kızları kompleksli ve çok somurtkan!

Esin ÖVET
Gece hayatının en hızlı playboylarından Mehmet Aslan Cosmopolitan dergisindeki köşesinden Türk kızlarına çıkıştı: Keşke yabancıları örnek alsalar... ..
Gazinocular Kralı rahmetli Fahrettin Aslan'ın küçük oğlu Mehmet Aslan, Cosmopolitan dergisindeki köşesinde Türk kızlarına ilişkin görüşlerini kaleme aldı. Yazısına "Hepiniz güzelsiniz, zekisiniz. Bizler de sizin kıymetinizi anlayamıyoruz. Düşüncesiz, kabayız. Peki sizin hiç yabancı kız arkadaşınız oldu mu? Kendinizi hiç onlarla karşılaştırdınız mı? Eğer bunu siz yapmadıysanız ben yapabilir miyim?" diye sorarak başlayan Aslan, Türk kızlarına şöyle seslendi:

MAKYAJLI KAYAKÇILAR
"15 yıl yurtdışında yaşadım. Şimdiye kadar Türkler dışında hiç denize mücevherle giren veya makyajlı kayak yapan kadın görmedim. Kendisine yakışmadığı halde başkasının üzerinde beğendiği eteği giyen de... Gördüğüm kadarıyla kimse bizimkiler kadar kompleksine mahkum olmamış. 15 yaşında estetik başlıyor. Herkes birbirine benzemeye başladı."

NEDİR BU KASILMALAR?
Türk kızlarının asık yüzlüğünden de dert yanan Aslan yazısını şöyle sürdürdü: "Kızlarda bir somurtkanlık almış başını gidiyor. Nedir bu kasılmalar? Ben etraftaki bu kızlardan çok sıkıldım. Hoşlandığı adama barda içki ısmarlayan, onu beğendiğini, onunla vakit geçirmek istediğini rahatlıkla söyleyebilen, kendini bildiği için başkalarının laflarını umursamayan, kendi gibi davranabilen kızları Paris'te, New York'ta, Kiev'de değil; Cihangir'de, Nişantaşı'nda görmek kötü mü olurdu?"