kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

420 fotoğrafçının kadrajından İstanbul

TİMUR SIRT
28.10.2007
Olympus E3'ün İstanbul'daki dünya tanıtımında Avrupalı 420 ünlü fotoğrafçı ve gazeteci 30 kişilik gruplar halinde 14 gün İstanbul'u görüntüleyecek..
Olympus, 420 gazeteci ile İstanbul'a tam anlamıyla bir çıkarma yapıyor. Markanın yeni profesyonel kamerası E3'ün dünya tanıtımı için seçtiği İstanbul ilk kez, bir ürün tanıtımı için bu kadar çok sayıda gazeteciyi ağırlayacak Olympus uzun zamandır beklenen yeni profesyonel makinesi E3'ün resmi tanıtımını ekim ayının ortalarında internet sitesi aracılığıyla yapmıştı. Ürünün dünya tanıtımı ise İstanbul'da yapılacak. E3'ün tanıtımı amacıyla Avrupa'nın önde gelen 420 gazeteci ve fotoğrafçısı kasım ayının başından itibaren İstanbul'a gelecek.

İSTANBUL VİTRİNDE
Temmuz ayında Olympus Türkiye Temsil Ofisi'nin faaliyete geçmesinin ardından hızlı bir şekilde tanıtım çalışmalarına başlayan firma aynı zamanda İstanbul ve Türkiye'nin de tanıtımına katkı sağlıyor. Ofisin açılmasının ardından yeni ürünlerini Avrupa ile eş zamanlı olarak tüketicilerle buluşturan Olympus, uzun zamandır beklenen profesyonel kamerası E3'ün tanıtımının adresi olarak da İstanbul'u belirledi. Türkiye pazarının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Olympus Türkiye Ülke MürüdüAli Demirtel, "Türkiye, Olympus için ayrı bir önem taşıyor. Zaten burada ofis açmamızın en önemli nedenlerinden birisi de bu" dedi. İstanbul'un sahip olduğu kültürel ve tarihi dokunun dünyanın çok az yerinde bulunduğuna dikkat çeken Demirtel "Olympus'un eşi benzeri olmayan yeni ürünü, eşi benzeri olmayan bir yerde tanıtılmalıydı. Bunun için İstanbul'un çok doğru bir adres olduğunu düşündük" diye konuştu. Bu çalışma ile sadece kendi ürünlerini değil aynı zamanda İstanbul'u ve dolayısıyla da Türkiye'yi tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Demirtel, "Biz sadece pazarın bir oyuncusu olmak değil, aynı zamanda içinde bulunduğumuz topluma da hizmet etmek istiyoruz" dedi. Olympus E3'ün kasım ayının ikinci haftasından itibaren satışa sunulması bekleniyor.
Haberin fotoğrafları