kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sağ eller havaya çantalar buraya!

Tamam! Kabul! Bu devirde erkek olmak zor! Hele İstanbul'un güzel kızlarını tavlamak isteyenlerin işi duble zor! Kadın hem genç olsun hem güzel olsun, bir de başında dırdır etmesin kendilerini uzun ilişkiye sürüklemek için tepişmesin istiyorlar ya! Eh o zaman pamuk elleri cebe atmak durumunda kalıyorlar. Özet: fena halde oyuna geliyorlar! Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama her koyun kendi bacağından asılır mı? Hem de ne biçim! Ne demişler: Dinlemezsen kankanı bayılırsın paraları.

NE KADAR EKMEK...
Şimdi olayımız şu; üç erkek arkadaşım ve ben yurtdışında yemekteyiz. Baktım aralarında fısır fısır konuşuyorlar. Dedim "Kuzum derdiniz ne sizin?" Otuzlu yaşlarının sonundaki arkadaşımız bir kızı beğenirmiş. Kız 20'lik! Yurtdışına çıkınca da hani bizde adettendir sorulur ya, telefonda sormuş kıza "Bir şey ister misin?" Bu arada içinden de geçirmiş "Ya Louis Vuitton çanta isterim derse!" Ve 20'lik kızımız cevabı patlatmış "Louis Vuitton çanta isterim şekerim..." Al sana kaya nereye dayarsan daya! Şimdi erkek erkeğe kafa kafaya vermiş, kara kara düşünüyorlar! Kız bizimkileri tek cevapta yere sermiş yani. Üstelik sevgili bile değiller. Tanışalı daha dün bir, bugün iki... Ben de gülmekten yerlerde yuvarlanıyorum tabii. Dedim "Soruyu soran cevabına katlanır. Alacaksın çantayı şanın yürüyecek!" Artık böyle bir genç kadın modeli mevcut. Yaşları 18'i geçti mi, tam tabiriyle kafa kopartmadan yemeğe bile çıkmıyorlar. Sloganları belli, 'ne kadar ekmek o kadar köfte!' Bir çantaya gidiyorlar yani. Tek bir dertleri var kıyafet, hayatları hep ziyafet! Sonuç: Erkek bir çantaya kızı elde ettiği, dil dökmekle, nazla niyazla uğraşmadığı için memnun, kadın son model çantasına kavuştuğu için

KADINI TEST EDİN
Sonra da benim gül gibi arkadaşlarım 'ciddi ilişki' bulamayıp 'Altın Kızlar' olmaya doğru emin adımlarla ilerliyorlar. Galiba erkekler yolunmaktan, kullanılmaktan hoşlanıyorlar, ne dersiniz? Pahalı hediye yoksa, kadın da yok öyle mi? Peki niye hepsi "düzgün kadın bulamıyorum" diye ağlaşıyor ki? Ah ben erkek olsam, bu kadınları parmağımda oynatır, hem çantayı almaz, hem de paşalar gibi amacıma ulaşırdım. Sizi gidi kekstralar sizi! Neyse, yazıyı bitirmeden bu da benden erkeklere bir hizmet olsun bari. Hoşlandığınız kadını test edin ve daha zengin biri için terk ederse şaşırıp kalmayın. Mesela sorun bir seyahat öncesi "Bir şey ister misin?" diye, eğer kadın "Hayır, sadece senin çabucak dönmeni isterim" derse bingo! Aksi takdirde geçmiş olsun, maaşınız bol olsun!