kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bağalalı ailesinin gelini Sibel Bağalalı, eşi ile birlikte kayınpederi ve kayınvalidesinin bir anda yok olduğunu söyledi.

Sosyete kuyumcusu 10 milyon YTL çarptı

Ali FİLİZKAN - Fatih ŞENDİL
Manisa'da Altınbağ Kuyumculuk'un sahibinin eşi "Kocam kayboldu" deyince gerçek ortaya çıktı..
Manisa sosyetesinin kuyumcusu olarak bilinen Altınbağ Kuyumculuk'un sahibi Mustafa Bağalalı'nın(32) eşi Sibel Bağalalı, perşembe günü polise başvurarak, eşi Mustafa Bağalalı'nın Çarşamba sabahı "İşçileri seraya götürüceğini" söyleyerek erkenden evden çıktığını ve kayboduğunu öne sürerek hayatından endişe ettiğini bildirdi. Genç kadın, Ahmet Bağalalı (56) ve kayınvalidesi Nazife Bağalılı'nın da (53) ortalarda görünmediğini, evlerinin kapalı olduğunu ve gittikleri serada da bulanamadıklarını söyledi.

KAMERA KAYDETTİ
Bunun üzerine Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası Ekipleri, kuyumcunun kamera kayıtlarını inceleyince, Mustafa Bağalalı'nın çarşamba sabahı 06.45'te dükkânın kepenklerini açıp alarmı susturduktan sona şifreyi girerek kasayı açtığını, ardından içerdeki kamerayı kayıttan çıkardığını gördü. Ailenin, birçok toptancıdan 6 milyon YTL'lik altın, bilezik, pırlanta ve yüzük çeşitlerinden aldığı, ayrıca sera ve inşaat sektöründe de 3 milyon YTL'nin üzerinde borç yaptıkları, piyasaya borçlarının da 10 milyon YTL olduğu belirtildi.
Haberin fotoğrafları