kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

İstanbul'da dolu dolu bir sezon..

İSTANBUL kış sezonuna parlak gösterilerle giriyor.. Sahne sanatları öyle dolu, öyle renkli öyle çarpıcı ki, sonra dövünmemek için, erken erken program yapmanız gerek..
Size şimdiden yardımcı olmak isterim..
İşte önümde yığılan dosyadan ilk seçtiklerim..
En yakında Kevin Costner var.. Türk organizatörler Ayhan Işık'ı, Sadri Alışık'ı sahneye çıkarır da, Hollywood durur mu?. Kevin Costner'e şarkı söylettiler. Nasıl söyler bilmem. Hiç dinlemedim. Ama sevgili dostlarım Cüneyt (Ortan) ve Ahmet (San) kapıp getirdiler bile.. "Hollywood Starları Türkiye'de" kampanyası, Kevin'le başlıyor 30 Ekim Salı gecesi.. Konser öncesi her seyirciye açık kokteyl, sonrasında da yalnız VIP biletlilere After Hour Party var, açık büfe.. Yani Kevin'le yan yana gelmek de mümkün görünüyor.. İnsanlar da Kevin'i dinlemekten çok yakından görmeyi merak ediyorlardır sanırım.
(0212 368 48 48.)
Türker İnanoğlu.. TİM'de 7-11 Kasım arasında Fuego (Ateş) dans şovu var. İspanyol ateşi, zil, şal ve gül geliyor. 4 yıldır dünyayı fetheden ekibin yolunu Türker ağam nihayet İstanbul'a düşürdü. (0212 286 66 86)
Holiday on Ice.. Buz Dansının gerçeği.. Dünyanın en ünlü buz dansı gurubunu geçen yıl izlemiştik. Bu defa Peter Pan'ı sahneye, pardon buza koyuyorlar.. Bayılacaksınız.. 818 Kasım'da Park Orman'da gene..(0212 236 18 18)
İş Sanat geceleri 8'inci sezonunu Bilkent Senfoni eşliğinde İdil Biret, Suna Kan ve Efe Baltacıgil'le açıyor, haftaya cumaya.. (0212 316 10 83)
İş Sanat'ın doyulmayan Şiir Gecelerinin ilki de not edin şimdiden 26 Kasım'da.. Cemal Süreya..
" Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git.
Gözlerin durur mu, onlar da gidiyorlar. Gitsinler.
Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin"
diyen şair Süreya, benim yerime, beni terk edip gidenlere..
Enka Kültür ve Sanat Programları 6 Kasım Salı başlıyor.. Uluslararası piyanist Burçin Büke yeni albümü Secret Garden'ı seslendiriyor. Liszt'den Beatles'a, klasikten caza, müzik ziyafeti..
Programa bakar mısınız?.
Liszt -Hungarian Rhapsody No.2, Chopin - Scherzo No.2, Bach-Wachet auf, ruft uns die Stimme, Büke-Above all, Büke-Have a nice party, John Lennon-Yesterday, M.Davis-Nardis, Büke-Secret agent
Ayni gün, İznik Çinileri sergisi de açılıyor, Enka galeride.. (0212 276 22 14)
Cemal Reşit Rey.. Bu yıl yenilenen ve İstanbul'a yakışır elbiseler giyen CRR, 1 Kasımda Tedi Papavrami'ye eşlik eden kendi Oda Orkestrası ile açıyor sezonu.. Genelde Bach.. Ve de tabii, Brandenburg Konçertosu.. Ama bu ay asıl not etmeniz ve asıl kaçırmamanız gereken Giselle.. Dünyanın en ünlü bale guruplarından biri, Rus Devlet Balesi, klasik balenin doruklarından Giselle geliyor. 17-18 Kasım'da baş döndürücü bir sanat olayına şahit olmak istiyorsanız, yerinizi şimdiden ayırtın, sonra çok geç olur.. (0212 231 54 97)