kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BIÇAK, ECSTASY, BİRA... Otomobilde bir bıçak, bir miktar ecstasy ve boş bira şişeleri bulundu.

Teröre bayrak sallayıp caddede terör estirdiler

Fatih ULAŞ SABAH
İstanbul'da 'terörü protesto etme' adı altında aracı kalabalığın üzerine süren 5 kişi, az kalsın bir polisi eziyordu. Zanlılardan 4'ü yakalandı..
Terör saldırısı, İstanbul'da önceki gece iki ayrı grup tarafından protesto edildi. Taksiciler tarafından düzenlenen protesto gösterisine destek olmak için ellerindeki Türk bayraklarını sallayan 5 kişi, otomobillerini kalabalığın üzerine sürdü. Bir polisin ezilme tehlikesi geçirdiği olayın ardından şehir magandalarından 4'ü yakalandı. Biri ise yaya olarak kaçtı.

KASIMPAŞALILAR YÜRÜDÜ
Kasımpaşa mahallesinden kadınlı çocuklu yaklaşık 2 bin kişi, terör saldırılarını protesto etmek için İstiklal Caddesi'ne yürüdü. Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşı okuyan kalabalık sessizce dağıldı.

TAKSİCİLER MEYDANDA
Kısa süre sonra ise, taksiciler Taksim Meydanı'nda toplandı. Taksicilerin eylemine destek vererek otomobillerinden bayrak sallayan 5 şehir magandası ise polisin 'dur' ihtarına uymayarak görevli ekibin üzerine otomobil sürdü. Bir polis memuru ezilme tehlikesi geçirirken, polisler otomobilin arkasından ateş açtı. Magandalarla polis ekipleri arasındaki sıcak takip, otomobilin Gümüşsuyu Caddesi'nde trafik ışıklarına takılmasıyla son buldu. Otomobildeki 4 kişi araçtan indirilip kelepçelenirken, bir kişi ise yaya olarak kaçmayı başardı.
Haberin fotoğrafları