kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şirket Haberleri

Sabancı aydınlatma ile 29 Ekim'i kutlayacak
SABANCI
Holding'in merkezi olan Sabancı Center, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yeni ışıklandırmasıyla kutlayacak. Sabancı Holding'den yapılan açıklamada, Cumhuriyet coşkusunu yeni ışıklandırmasıyla renklendirecek olan Sabancı Center'ın kulelerinin Sabancı Holding ile en büyük iştiraki olan Akbank'ın kurumsal renkleriyle boyanacağı bildirildi. Açıklamaya göre, ilk kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda devreye alınacak yeni ışıklandırma, sonrasında da her akşam, kırmızı ve mavi renkleriyle İstanbul gecelerini aydınlatacak. Verilen bilgiye göre, Sabancı Center'ın yeni ışıklandırmasında kullanılan LED teknolojisi sağladığı enerji tasarrufu ile çevresel zararları en aza indiriyor. Yeni sistem bugüne kadar Center'da kullanılan aydınlatma sistemine göre yaklaşık 10 kat daha fazla tasarruf sağlıyor.

Pierre Fabre Oral Care Türkiye pazarına girdi
AVRUPA'NIN
önde gelen ağız sağlığı ve diş bakım markası Pierre Fabre Oral Care Care Laboratories, AvitaFARMA distrübütörlüğünde, Türkiye pazarına giriyor. Ağız sağlığı ve diş bakımı odaklı özel ürün grubundan 5 ürününü, AvitaFARMA distribütörlüğünde, Kasım 2007 itibarıyla pazara sürecek olan Pierre Fabre Oral Care Laboratories, ağız ve diş sağlığının korunmasında Türkiye'deki diş hekimlerinin en önemli yardımcısı olmayı hedefliyor. AvitaFARMA tarafından ilk etapta Türkiye pazarında satış ve pazarlaması yapılacak Pierre Fabre Oral Care (Ağız ve Diş Bakım) ürünleri arasında Eludril serisinin antibakteriyel ağız çalkalama suyu ve Elgydium serisinin fluoridli ağız çalkalama suyu yer alıyor.

Petrol Ofisi, 500 bin Türk bayrağı veriyor
PETROL
Ofisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 'Kırmızı-Beyaz' renklerin artmasına katkı sağlayarak kutluyor. Petrol Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Türkiye'nin dört bir yanına akaryakıt ulaştıran ve Türk ordusunun akaryakıt ihtiyacını karşılamaktan her zaman büyük gurur duyan" şirketin, Cumhuriyet Bayramı'nda bin 100 istasyonunda toplam 500 bin Türk bayrağı dağıtacağı bildirildi. 29 Ekim 2007 Pazartesi günü Petrol Ofisi istasyonlarına uğrayanlar Türk bayrakları ile bayram coşkusunu yollara taşıyacak.

Kartta sahtekarlığa çözüm: 3D Secure
BANKALARARASI
Kart Merkezi (BKM), kredi kartı ile internet üzerinden yapılacak alışverişlerde, hem ticari sitelere, hem de kart kullanıcılarına güvenli bir alışveriş ortamı sağlayacak '3D SECURE' uygulaması için gerekli platformu hayata geçirdi. Geçtiğimiz yıl başlattığı 'chip&PIN' uygulaması ile kredi kartı sahtekarlığının önünü kesen Bankalararası Kart Merkezi, 3D SECURE ile, sahtekarlık çetelerinin yeni hedefi olan internette, ciddi bir güvenlik duvarı oluşturularak, Türkiye'de e-ticaretin gelişimine olanak sağlanacağını belirtti. 3D SECURE uygulaması halen Türkiye'nin önde gelen bin 100'ü aşkın e-ticaret sitesi tarafından kullanılıyor.

Halkbank, mortgage kredisi faizini düşürdü
HALK
Bankası, ev almak isteyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla sunduğu 'Sabit Faizli Mortgage Kredisi'nin faizini yüzde 1,36'dan yüzde 1,31'e düşürdü. Kefilsiz kullandırılan kredi için azami 120 ay vade imkanı bulunuyor. Halk Bankası'nın bireysel bankacılıkta da yaygın ve kaliteli hizmet verdiğini belirten Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, "Bankamızın imkanından yararlanmak isteyen tüm tüketicilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada kolaylık sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Uygun vade ve faiz ile sunduğumuz kefilsiz mortgage kredimizle tüm vatandaşlarımızı ev sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.
Haberin fotoğrafları