kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kız tavlama kitapları 'out' başarı kitapları 'in'

Kadınların koştuğu şeylerin peşinden koşmak istiyorsanız, kişisel gelişim kitapları okuyun. 'Tavlama taktikleri'ni bir kenara bırakın, 'tavlanma taktikleri'ne bakın....
Sizce, 'ilişki taktiği' tarzı kitaplar okumanın biz erkeklere faydası var mı? Şayet yoksa sizin hemcinslerinize öneriniz ne? (Erkan K.)
Kesinlikle hayır. Şayet ilişkilerinizde doğru yolu bulmak istiyorsanız, bu tarz popüler kitaplardan uzak durun. Unutmayın ki, kelin merhemi olsa başına sürer. Kadınlar tarafından seçilmek isteyen erkeklere ancak şunu tavsiye edebilirim; 'kişisel gelişim' kitapları okuyun. Çünkü kadınlar da artık bu tarz kitaplar okuyor. 'Erkekleri Kıllandırma Kılavuzu', 'Doğru Eşeği Bulma Kılavuzu' ve 'Doğru Pilicin Peşinden Koşma Kılavuzu' tarzı kitapların dönemi, bence kapandı artık. Bu tarz kitapların yerine; son zamanlarda benim de beğenerek okuduğum Mümin Sekman'ın 'Herşey Seninle Başlar' ve diğer kişisel gelişim kitaplarını okuyabilirsiniz. Vallahi ne yalan söyleyeyim ki; çevremdeki erkek arkadaşlarımın hemen hemen hepsi, kişisel gelişim kitaplarına sarmış durumda. Bazen düşünmüyor değilim! Acaba erkekler neden başarı kitaplarına sardı? Kendi çabasıyla başarılı olmak yerine, başarılı bir erkeğin peşinden koşan, 'hazır başarı'ya konma peşindeki kadınlar tarafından seçilmek olmasın sakın? Malumunuz, başarı erkeği çekici yapıyor.

TAVLANMA TAKTİKLERİ
Kendi çabasıyla başarılı olabileceğine inancını kaybetmiş birçok kadın, başarı için uğraşmak yerine, başarılı biriyle evleniyor ve işi bitiriyor. Bence; 'kız tavlama' kitapları 'out', 'kişisel gelişim' kitapları 'in'. Şayet kadınların değil de, kadınların koştuğu şeylerin peşinden koşmak istiyorsanız, mutlaka kişisel gelişim kitapları okuyun. 'Tavlama taktikleri'ni bir kenara bırakın, 'tavlanma taktikleri'ne bakın. Unutmayın ki kadınlar; ya başarılı olmak istiyor, ya da başarılı bir erkekle birlikte olmayı.