kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Magazin dünyasındaki insanlar çok hırslı. Çok acı ama dünyanın kendileri etrafında döndüğünü zannediyorlar. Çünkü bu camiadakiler sadece marka, aranjör, stüdyo, modacı bilir. Onun dışındaki yaşamdan bihaberdirler.

Pis kuyudan çıkmaya çalıştıkça zorlanıyorum

Her sabah Fox Tv'de Şenay Düdek ile 'Dobra Dobra' programını sunan Cenk Eren Yeni Aktüel'de magazin dünyasını topa tuttu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Pis kuyudan çıkmaya çalıştıkça zorlanıyorum
* Hem bu dünyanın içinde olup hem de maskeleri düşürmek çelişkili. "Madem bu kadar kötü, niye içindesin?" derseniz, başka bir mesleğim olmadığı için. Yoksa bu pis bir kuyu ve ben çıkmaya çalıştıkça zorlanıyorum.
* İnsan pis bir yerde durmak ister mi? "Madem çıkamıyorum, derdimi ifade edemiyorum, hiç olmazsa neler olup bitiyor anlatayım, belki biraz temizlenir, kendime yeni bir yer bulurum" dedim. Çıktım ortaya bakalım ama kısa dönem yapacağım bir iş bu, yaptırmazlar. Nerede durdurup ayağımdan çeker ve iftira atarlar bilmiyorum, çok dobrayım çünkü.

AHLAKLI YAŞAYAN YOK
* Bu dünyada en çok insanların olduğundan farklı görünmeleri kızdırıyor beni. Gözümün içine baka baka yalan söylemeleri...
* İnsanların doğallığını kaybetmesi ve birbirlerine karşı bu kadar düşmanca duygular besliyor olmaları çok rahatsız edici.
* Hülya Avşar'ın "Ben dahil hepimiz reziliz" sözlerinin altına ben de imzamı atarım. Şov dünyasında usturuplu ve ahlaklı yaşayanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
* Son zamanlarda bana gazetelerden köşe yazarlığı teklifi gelmeye başladı. Yıllarca Ecevit için "Çok dürüst adam, hiç şaibeye bulaşmadı" dediler. İyi de, bu meziyet değil ki, olması gereken. Benim gibi olunması lazım zaten.
Haberin fotoğrafları