kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Spears artık şarkılarından çok özel hayatıyla gündemde.

Britney eski ışığını yakalayabilecek mi?

Oben BUDAK
Son dönemde alkollü ve çılgın görüntüleriyle medyaya konu olan Britney Spears, başarılı bir albümle geri dönüyor. Ama kendine çeki düzen vermezse, bu albüm de onu kurtaramayacak..
Gerek müzik, gerek film dünyasında starlar geldikleri yeri hiç hatırlamak istemez. Zaman herkese olduğu gibi onlara da tecrübe aşıladığı için, kendine güvenleriyle doğru orantılı gelişen yeni görünümleri onları daha çok mutlu eder. Tabii bu durumda Britney Spears'ı konu dışı bırakmamız gerekir. Çünkü o, örgülü saçları ve formasıyla okul koridorlarında çektiği ilk klibi Baby One More Time'daki haline dönmek için neler vermezdi kim bilir? Oradaki seksi olmaya çalışan ama sevimli yüzü ve yaşı itibariyle sadece bir fantezi objesi olmaktan ileri gidemeyen genç kız, şimdilerde ne kadar açılıp saçılsa da iticilik kat sayısını giderek artırıyor.

ŞOVU ÇOK KÖTÜYDÜ
Son birkaç yıldır onu sadece sarhoş olarak ve çocuklarına karşı sorumsuz davranışlarıyla görmemiz, ondan hızla soğumamıza sebep oluyor belki de. Kulüplerde çıkardığı rezaletlerden, eski kocası Kevin Federline'ın arabasının camlarını parçalama görüntülerine kadar sürekli perişan halde bir Britney izledik bu aralar. Tam MTV'nin ödül töreninde muhteşem bir dönüş yapmasını beklerken, Sibel Can kıvamındaki vücudu ve eski dinamizminden eser kalmayan yavaş danslarıyla tüm sevenlerini üzdü. Öyle ki törende söylediği Gimme More adlı şarkısının aslında eli yüzü düzgün bir hit olduğunu bile düşünemedi kimse. Çünkü hakikaten Britney içler acısı bir haldeydi o gece. "İşin magazininden bana ne, ben Britney'i severim," diyenler için piyasaya sürülen Blackout adlı yeni albümü ise kasımın ilk haftası bütün dünyada satışa sunulmuş olacak. Spears bu albümle adeta "Ben dünkü, acemi pop star değilim, olgun bir sanatçıyım," dercesine haykırıyor. Her zamanki gibi sağlam bir pop şarkısıyla çıkış yapan Britney'in albümünde Gimme More'dan başka en güvendiği şarkısı Piece of Me. Paparazzilerle olan ilişkisini anlattığı bu şarkı, ilerleyen günlerde çok fazla konuşulacağa benzer. Diğer hit adayları Get Naked, Break the Ice ve Why Should I be Sad, sözleri itibariyle tüm mutsuzluğunu dışarı vurduğu şarkılar olarak görülüyor. Bu albümle beraber vokal tekniğinde de kayda değer bir ilerleme görülen Britney, görünen o ki zirve sularından uzaklaşmamaya kararlı. Tabii alkolden kafasını kaldırıp yaptığı işi eskisi gibi başarılı bir şekilde pazarlayabilirse...
Haberin fotoğrafları