kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
07:45 Yerli Dizi (Tekrar)
10:00 Süper Star
12:50 İtirazım Var
14:50 Hayal ve Gerçek
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:10 Yerli Dizi
00:30 Sinema
 
00:30 Sinema
Robert De Niro ile Dakota Fanning'in başrollerini paylaştığı 'Saklambaç' gerilim filmlerinden hoşlananları bu gece atv ekranına kilitleyecek.
Robert de Niro ve Dakato Fanning'in oynadığı 'Saklambaç- Hide And Seek' adlı gerilim filmi bu gece atv'de. Konusu şöyle: David Callaway'in eşi Alison aniden ölür ve kızı Emily büyük bir travma yaşar. Baba-kız, New York'un kuzey mahallerinden birine taşınırlar. Kısa bir süre sonra Emily, Charlie adını verdiği hayali bir arkadaş geliştirir. David başlangıçta Charlie'ye, Emily'nin kendisini ifade etmesine yardımcı olması açısından olumlu baksa da başlarına gelen korkunç olaylar onu Charlie'nin gerçek olduğuna inandırır. SAKLAMBAÇ atv 00.30
 
20:00 Yerli Dizi
Meclis, aşiretin yeni ağası Zinar'ı, Boran'a karşı tetikliyor!.
Sıla, beklenmedik gelişmelerle dolu yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Bu akşam: Ağalığın Boran'ın elinden alınması yeni bir dönemin başladığına işarettir. Bundan sonra Boran, o topraklardaki herhangi biri olarak yaşamına devam edecektir. 'Kararlarımın arkasında durmak için ağa olmaya gerek yok' dese de bunun kolay olmayacağı kesindir. Ama Boran'ın yanında Sıla'sı vardır. Ve bu ona yetmektedir.

YENİ AĞA NE YAPACAK?
Aşiret meclisi ise yeni ağa Zinar'ın eski düzeni sağlamak için hemen harekete geçmesini beklemektedir. atv 20.00
 
22:10 Yerli Dizi
Rüya, babasının Necdet olmadığını öğrenmiştir. Onun yara almaması için bütün aile seferber olur. Bu arada Rüya, annesinin hatıra defterini bulur ancak okuyamadığı için Ahmet'e götürür.
atv'nin nostaljik dizisi 'Hatırla Sevgili' yüreklere dokunan hikayesiyle bir kez daha izleyenleri etkisi altına alacak. Bu akşam; Rüya, Necdet'in babası olmadığını öğrenmiştir, onun yara almaması için tüm aile seferber olur. Yasemin, Necdet ve Ahmet, ona karşı davranışlarını belirlemek için uzmandan yine yardım alırlar.

DEVRİMCİ MÜCADELE
Bu sırada Rüya, annesine ait hatıra defterini keşfeder ama okuyamadığı için Ahmet'e götürür. Artık Ahmet'in elinde sevdiği kadına ait en özel sırlar vardır! Gençler ise bir yandan aile içi sorunlarla uğraşırken diğer yandan devrimci mücadeleye devam etmektedirler. Öte yandan Deniz Gezmiş cezaevinden çıkmıştır. atv 22.10