kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Murat Taşdemir ile bir dargın bir barışık yaşayan Banu Alkan yakında evleneceklerini açıkladı.

Önce 'evleniyoruz' dedi sonra yan çizdi

İlker GEZİCİ-MAGAZİN
Banu Alkan, uzatmalı aşkı Murat Taşdemir ile evleneceklerini söyledi. Ancak gazeteciler Taşdemir'in yasa gereği hemen evlenemeyeceğini hatırlatınca Afrodit U dönüşü yaptı..
Banu Alkan, katıldığı bir güzellik merkezinin açılışında 'Büyük aşkım' dediği Murat Taşdemir ile 15 Mayıs'tan beri yeniden beraber olduğunu, Taşdemir'in eşinden boşandığını, yarın canlı yayında evleneceklerini açıkladı ve ekledi: "Murat eski eşinden baba olamadı ama benden her an her şey olabilir!" Ancak gazeteciler Alkan'a; Taşdemir'in boşandıktan sonra altı ay evlenemeyeceğini hatırlattı. Bunun üzerine tamamen U dönüşü yapan Alkan "Programda evlenmeyeceğim sadece gelinlik giyeceğim, hem damat gelecek mi, beni kandırabilecek mi bakalım?" dedi.

90-60-90 SANATÇILAR
Bazı programlardan para aldığı şeklinde soruları da yanıtlayan Alkan, "Bu programdan para almadım ama bazı programlardan kıyafet ve saç için belli bir miktar alıyorum" diye yanıt verdi. Hülya Avşar, Gülben Ergen ve Seda Sayan'ı da bombalayan Alkan üç sanatçı için 90-60-90 benzetmesi yaparak şunları söyledi: "Hülya'nın sadece çenesi 90, Seda'nın tüm boyu 60, Gülben Ergen'in de dili 90."
Haberin fotoğrafları