kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu

'Böcek sanarak kilitleri değiştirdi'
Meclis Genel Kurulu'nda halef-selef Sağlık Bakanları arasındaki tartışma, karşılıklı suçlamaya dönüştü. Bir önceki koalisyon hükümetinde Sağlık Bakanı olarak görev yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, makam odasında "böcek" adı verilen dinleme cihazı olduğu gerekçesiyle kilitleri değiştirdiğini söyledi. Durmuş, "Bakan kişiliğime saldırıyor. Ama göreve gelince, 'Odamda böcek var' diyerek, Bakanlığın tüm kilitlerini değiştiren adamın, ismini vermeden bir gün olsun ruh halini konuşmadım" dedi. Akdağ'ın, Durmuş'a karşılık vermemesi dikkat çekti.

Hakkâri yayın yasağına tepki
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Akıncılar, "Radyo ve televizyonlarda terörist saldırılarla ilgili yayınların durdurulması, son zamanlarda basına uygulanan sansürün tipik bir örneğidir'' dedi. Akıncılar'ın yaptığı yazılı açıklamada, "Bu uygulamanın amacı hain terör örgütünün saldırılarından ve terör şehitlerimizden halkımızın bilgi edinmesini önlemek, haber almasını engellemektir'' denildi.

Avrasya Maratonu için trafik düzenlemesi

İstanbul'da yapılacak olan "29. Kıtalararası Avrasya Maratonu'' nedeniyle 28 Ekim Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. 07.00'den itibaren kapatılacak yollar şöyle: "Kadıköy-Göztepe gelişi. Boğaziçi Köprüsü ve Mecidiyeköy arası gidiş-geliş. Tercihli yol (Mecidiyeköy Meydanı, Şişli Camisi önü, Şişli Osmanbey, Harbiye, Divan Oteli Kavşağı.) Taksim ve Tarlabaşı'na çıkan tüm cadde ve sokaklar. Şişhane. Dolmabahçe ile Beşiktaş ve Akaretler arası.Yeni Galata Köprüsü.