kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Büyülü bakışların sırrı güzel kirpikler

24.10.2007
Kadınlar kendilerini daha çok bakışlarıyla ifade eder, güzel bakışlar da güzel kirpiklerden geçer. Yeni çıkan maskaralarla artık siz de Hollywood yıldızları gibi gür ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz..
Her yeni sezon, güzellik ve makyaj trendleri değişiyor ama gözlerdeki etkileyici bakışların modası hiçbir zaman geçmiyor. Etkileyici bakışlara sahip olmak ise, iyi bir maskarayı doğru şekilde uygulamaktan geçiyor. Göz makyajı, doğru yapıldığında tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi sağlar. Özellikle de gür ve uzun kirpiklere herkes sahip olmak ister. Ama kirpikleriniz kısa ve seyrekse de endişe etmenize gerek yok. Çünkü artık günümüzde maskaralar, daha güzel ve uzun kirpikler vaat ediyor. Tabii doğru maskara tercih edildiği takdirde.

Esnek fırça önemli
Maskara alırken, kirpiklerinizi ekstra uzatan formüle sahip olup olmadığına mutlaka bakın. Maskaranın, kirpiklerinizi tek tek ayırıp, belirginleştirecek esnek bir fırçaya sahip olması gerekiyor. Aynı zamanda içerdiği formülle kirpiklerinizi besleyebilmeli de. Unutmayın; iyi bir maskara dağılmamalı, topaklanmamalı ve birikmemelidir. Doğru bir maskara seçimi kadar maskaranın nasıl kullanıldığı da önemli. Örneğin fazla maskara kullanmak, gözünüze bulaşmasına ve akmasına neden olabileceği gibi, kuruyup pul pul dökülebilir de.
Haberin fotoğrafları